Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Bioscoopkaarten voor 'Brad's Status'

Houd je van films die je echt wat doen? Maak dan kans op gratis kaartjes voor 'Brad's Status', een film over een succesvolle man die alles voor elkaar heeft, maar het allemaal even niet meer weet. Brad Sloan (Ben Stiller) heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een...

Win: Bioscoopkaarten voor 'Brad's Status'

Houd je van films die je echt wat doen? Maak dan kans op gratis kaartjes voor 'Brad's Status', een film over een succesvolle man die alles voor elkaar heeft, maar het allemaal even niet meer weet.

Brad Sloan (Ben Stiller) heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een liefdevolle vrouw en een getalenteerde zoon, die op het punt staat een universiteit te kiezen.

Had ik maar...

Toch kan Brad het niet laten zichzelf te vergelijken met zijn studievrienden die het in zijn ogen echt gemaakt hebben: een Hollywoodregisseur, een hedgefonds-eigenaar, een bestsellerauteur en een steenrijke tech-ondernemer. Brad zóu zijn zoon moeten steunen tijdens zijn zoektocht naar de beste opleiding, maar is in plaats daarvan alleen maar met zijn eigen ‘mislukte’ leven bezig.

Geestig en schrijnend tegelijk

Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad’s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie. Met onder andere Ben Stiller, Luke Wilson en Michael Sheen.