• Lifestyle

Wil je zien: de kleedkamergeheimen van Pernille La Lau!

Wil je zien: de kleedkamergeheimen van Pernille La Lau!

Exclusief: de column van Pernille La Lau voor Nouveau!

Vijftig zijn? Bij Koffietijd weten ze er alles van. Presentatoren Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland (samen 150 jaar) delen om de beurt hun leukste lifestyle fragmenten uit Koffietijd op Nouveau.nl. Vandaag de week van Pernille La Lau! 

Lieve Nouveau-lezers,

Wat leuk dat ik vandaag weer een column voor jullie mag schrijven. Ik heb weer genoeg leuke en inspirerende gesprekken, recepten en video’s verzameld de afgelopen weken. En ik deel die uiteraard graag met jullie!

Allereerst het Gouden Televizier-Ring Gala! Wat is het toch altijd een feest. Ik mocht er dit jaar weer bij zijn.

En ik kijk altijd mijn ogen uit. Al die prachtige jurken op de rode loper, de spectaculaire optredens en natuurlijk de winnaars. Entertainmentdeskundige Eline de Ruig en mode-expert en Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans kwamen gister bij ons langs in Koffietijd om de hele avond te bespreken. Wat vinden jullie van de winnaar van de Gouden Televizier-Ring? En wat was jullie favoriete rode loper-look?

Oktober Borstkankermaand

In oktober staan we tijdens de borstkankermaand – ook bij Koffietijd – even extra stil bij deze verschrikkelijke ziekte. Helaas krijgt nog steeds 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Daarom is het enorm belangrijk om hier aandacht aan te besteden en verhalen van vrouwen te delen.

Bij Koffietijd spraken wij Margaret en haar dochter Carlijn. Zij deelden hun verhaal over hoe zij de periode van Margarets ziekte hebben ervaren én over het thema van de borstkankermaand: zelfliefde. Echt indrukwekkend. En wat een powervrouwen zijn ze!

Lekker uitwaaien!

De herfst heeft inmiddels duidelijk zijn entree gemaakt in ons land. Het regent vaker, de bladeren vallen van de bomen, het is kouder en het wordt steeds sneller donker.

Misschien kruip je het liefst de hele dag onder een dekentje op de bank, maar de herfst is juist het perfecte seizoen om erop uit te gaan. Onze vrijetijdsdeskundige Marleen heeft namelijk genoeg tips voor een prachtige herfstwandeling, een heerlijke herfstlunch óf een overnachting. Dus hup: trek die regenlaarzen aan en gaan!

Lekker en gezond!

En als je dan terug bent van een heerlijke wandeling of herfstuitje, dan is er niks lekkerder om op te warmen en lekker te ontspannen in de keuken. Niet te veel ontspannen, want er moet ook gewerkt worden voor een heerlijke maaltijd.

Chef Bart van Olphen stond deze week bij ons in de keuken en dat was echt culinair een feest. Hij maakte deze heerlijke Japanse salade met zalmtataki. Ik ga dit recept zeker dit weekend maken!

Hopelijk heb ik jullie weer genoeg kunnen inspireren met mijn Koffietijd-favorieten. Ik ga in ieder geval dit weekend naar buiten en heerlijk kokkerellen. Jullie ook? Volgende week zal Vivian haar favorieten weer met jullie delen. Fijn weekend!

Liefs, Pernille

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in