Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wijnliefhebbers, zoek niet verder: deze 'wijntas' is het beste cadeau ooit

Een wijntas? Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar wat een geweldige uitvinding. Voor wie niet weet wat ze voor haar verjaardag moet vragen: zoek niet verder. Want hoe geweldig (en nog stijlvol ook) is deze 'wijntas'? Ja, je ziet het goed: uit deze tas schenk je gewoon je favoriete wijn.  Fab...

Wijnliefhebbers, zoek niet verder: deze 'wijntas' is het beste cadeau ooit

Een wijntas? Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar wat een geweldige uitvinding. Voor wie niet weet wat ze voor haar verjaardag moet vragen: zoek niet verder.

Want hoe geweldig (en nog stijlvol ook) is deze 'wijntas'? Ja, je ziet het goed: uit deze tas schenk je gewoon je favoriete wijn. 

Fab voor je verjaardag

En dat hoeft niemand te weten, want de PortoVino-tas verbergt très chic anderhalve liter van je favoriete drank. Hebben jij en je vriendinnen dorst? Open het geheime vakje, tover het kraantje tevoorschijn en... proost! Ken jij nog een 'AbFab' Patsy of Edina, of is dit voor een jou een droom die uitkomt, dan heb je hierbij het perfecte (verjaardag)cadeau gespot.

Lees ook: Wining & dining: deze luxe 'wijntrein' voert je langs beroemde wijnhuizen

Het is een bestseller

Hilarisch en origineel zijn de tassen à 63 euro (verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en donkerblauw) in elk geval. Zo vinden wel meer wijnliefhebbers, want ze vliegen de winkel uit! Vertrek je nog naar zonniger oorden? Dan is het strandexemplaar een goed alternatief. 

Hier koop je ze.