Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie verdient de Parel van Nouveau 2012?

Begin dit jaar stelden wij aan u tien Nederlandse vrouwen voor die allemaal de Parel van Nouveau verdienden. U koos Angela Groothuizen. Stemt u voor 2012 ook weer mee? Bij Nouveau houden we tradities graag in ere … en soms beginnen we gewoon onze eigen tradities. Zoals de verkiezing van de Parel ...

Wie verdient de Parel van Nouveau 2012?

Begin dit jaar stelden wij aan u tien Nederlandse vrouwen voor die allemaal de Parel van Nouveau verdienden. U koos Angela Groothuizen. Stemt u voor 2012 ook weer mee?

Bij Nouveau houden we tradities graag in ere … en soms beginnen we gewoon onze eigen tradities. Zoals de verkiezing van de Parel van Nouveau. Ook in 2012 kunt u als Nouveau-lezeres weer kiezen wie de Parel verdient. Welke Nederlandse vrouw heeft volgens u charme, charisma en cachet? 

Wie kan ‘de Parel’ winnen?

Vrouwen die in Nederland wonen en nationaal bekend zijn, komen in aanmerking voor de Parel van Nouveau. Het mogen schrijfsters zijn, actrices, zangeressen of vrouwen die actief zijn in de politiek. Het kunnen vrouwen zijn die bekend zijn uit het zakenleven, van radio of televisie, uit de mode- of beautywereld, de kunst of de sport.

De winnares van ‘de Parel’ wordt bekendgemaakt in Nouveau-mei.

Onder de stemmers verloten wij tien goodiebags.

Vrouwen met cachet, charme en charisma horen bij Nouveau