Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

We weten eindelijk wat het mysterieuze Facebook-bericht van Downton Abbey betekent

De makers van het Britse kostuumdrama Downton Abbey weten ons wel in spanning te houden. Kondigden ze al eerder een speelfilm aan, plus de komst van een themapark, nu hebben ze wéér een nieuwe happening in petto, zo werd onlangs bekendgemaakt op Facebook.  Het ging om een bericht met de mysterieu...

We weten eindelijk wat het mysterieuze Facebook-bericht van Downton Abbey betekent

De makers van het Britse kostuumdrama Downton Abbey weten ons wel in spanning te houden. Kondigden ze al eerder een speelfilm aan, plus de komst van een themapark, nu hebben ze wéér een nieuwe happening in petto, zo werd onlangs bekendgemaakt op Facebook. 

Het ging om een bericht met de mysterieuze tekst: Big news is on its way! Check back soon for a special announcement ('Groot nieuws in aantocht! Check binnenkort weer voor een speciale aankondiging'). 

Lees ook: 10 afternoon tea regels volgens Downton Abbey (en waarom je nooit meer 'high tea' mag zeggen)

Je stapt in het 'DA-leven'

Inmiddels weten we ook wát dit bericht (zie onder) inhoudt - je zou er bijna (nou ja, hoezo bijna?) een tripje naar New York voor boeken. Want die metropool is dé place to be voor een geweldige reizende tentoonstelling, waarin alles draait om Downton Abbey. Je stapt er als het ware in het leven dat we van tv kennen.

Laaiend enthousiast

Het belooft een trekpleister te worden, want de reacties op het Facebook-bericht zijn laaiend enthousiast. 'Op naar New York', juicht de een. En: 'De volgende stop MOET in Amsterdam zijn', reageert de ander (zijn we het helemaal mee eens!)

Maar ook teleurgesteld

Toch zijn er ook teleurgestelde reacties, want komt er dan echt geen Downton Abbey-kerstspecial? Worden er helemaal geen nieuwe ins & outs over de film gedeeld? Logisch, al die vragen, want we kunnen niet wachten. Maar reken maar dat het niet de enige aankondiging zal zijn waar de makers mee komen. 

De 2.617 keer gedeelde Facebook-post bevat ook onderstaande video: