Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat je moeder graag wil hebben, maar niet voor zichzelf koopt

Last minute Moederdag-tips om mee te scoren! Moeders kunnen vreselijke mensen zijn om cadeautjes voor te kopen. Van 'Dat hoeft toch helemaal niet' tot 'Ik héb alles al', ze maken het je niet makkelijk. Maar ondertussen is het wel een doodzonde om voor Moederdag met iets praktisch aan te komen (wa...

Wat je moeder graag wil hebben, maar niet voor zichzelf koopt

Last minute Moederdag-tips om mee te scoren!

Moeders kunnen vreselijke mensen zijn om cadeautjes voor te kopen. Van 'Dat hoeft toch helemaal niet' tot 'Ik héb alles al', ze maken het je niet makkelijk.

Maar ondertussen is het wel een doodzonde om voor Moederdag met iets praktisch aan te komen (wat je ook doet, geef géén strijkijzer!). Om je een handje te helpen hierbij 10 cadeautjes die ze nooit voor zichzelf zou kopen, maar waar ze vast blij mee zal zijn.

Beauty

Een jade- of rozenkwarts roller lijkt een malligheidje, tot ie in de badkamer ligt en hij toch wel erg lekker is om even mee over de lijntjes te gaan. Circa 17 euro.

Titel

Geef haar een titel cadeau. Op Established Titles kun je een ladyship voor je moeder regelen dat is verbonden aan een klein stukje grond en er wordt ook nog eens een boom voor haar geplant.

High tea op het water

Schuitje varen, theetje drinken in je eigen bubbel? Geef je moeder een high tea cadeau. Varen over de Vecht, heerlijk koekeloeren naar buitenplaatsen en follies, en intussen genieten van een brunch, high tea of BBQ: Rederij Loenen aan de Vecht regelt het.

Bloemen

Als je bloemen geeft, maak er dan een boeket met Avalanche+ rozen van.

Deze rozen gaan altijd helemaal open en blijven lang mooi, tot wel twee weken. En ze komen van Nederlandse kwekers: kwaliteit van eenzame hoogte.

Bling

Met Choices by DL kun je een persoonlijke juwelengarderobe samenstellen, die je steeds makkelijk zelf kunt aanpassen.

Dit unieke en gepatenteerde concept is een creatie van Debora Huisman- Leeser, de vierde generatie in een professionele diamantairs- en juweliersfamilie.

Hoed

Omdat het leuk staat. Omdat het haar beschermt tegen de zon. Omdat hoeden niet alleen voor Máxima zijn.

Geef je moeder een mooie hoed, zoals een panama, flaphoed, strohoed of cloche – het staat zoveel stijlvoller dan een pet.  

Parfum

Wil je een echt bijzondere geur voor je moeder, ga dan eens naar ParfuMaria, een paradijs voor nicheparfums.

Omdat het online moeilijk kiezen is, kun je ook sample sets cadeau geven, zodat je moeder lekker zelf kan snuffelen en testen.

Verwennen

De meest luxe handbehandeling gaat je moeder heerlijk vinden. Starskin The Gold Mask™ foliehandschoenen bevatten twee lagen.

Deen binnenste laag is gedrenkt in een formule gebaseerd op Bulgaarse roos en verrijkt met pure sheaboter en rozenbottelolie. De buitenste beschermende folie laag creëert een intens verwarmend effect voor maximale absorptie. Binnen een kwartier heeft ze poezelzachte handen € 14

Bubbelement

Houdt je moeder van sprankelende wijn, maar is ze de bekende champagnes, prosecco's en cava's ontgroeid?

Bij Meer Bubbels kun je een bubbelement afsluiten waarbij ze elke drie maanden een bijzondere selectie bubbels van kleine wijnmakers krijgt.

Queen Mum

Laat je moeder afbeelden als de koningin die ze is. Op Make Me Royal zie je wat er allemaal kan, vanaf zo'n 55 euro.

Openingsfoto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in