Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wát een talent: Timothy van Poucke (21) wint Alexandra Radiusprijs 2018

De jonge Nederlandse Timothy van Poucke (21), danser in het corps de ballet van Het Nationale Ballet, is de winnaar van de Alexandra Radiusprijs 2018. Van Poucke ontving de prijs uit handen van Alexandra Radius tijdens het feestelijke Gala van Het Nationale Ballet op zaterdag 8 september 2018 in ...

Wát een talent: Timothy van Poucke (21) wint Alexandra Radiusprijs 2018

De jonge Nederlandse Timothy van Poucke (21), danser in het corps de ballet van Het Nationale Ballet, is de winnaar van de Alexandra Radiusprijs 2018. Van Poucke ontving de prijs uit handen van Alexandra Radius tijdens het feestelijke Gala van Het Nationale Ballet op zaterdag 8 september 2018 in Nationale Opera & Ballet te Amsterdam.

De jury noemt deze jonge danser “Buitengewoon getalenteerd. Hij beschikt nu al over een opvallend goede techniek, is bijzonder muzikaal en – zeer belangrijk in het klassieke ballet – een uitstekende partner met groot charisma en innemende toneelprésence.”

Timothy van Poucke:

“Dit zag ik niet aankomen. Om zo vroeg in mijn carrière deze prijs uit handen van de legendarische Alexandra Radius te krijgen is een ongelofelijke eer. Het stimuleert mij nog meer om hard te werken en mijn dromen waar te maken!”

Timothy in Nouveau

Eerder dit jaar, tijdens de fotoshoot van Nouveau's iconennummer waar Alexandra Radius en Han Ebbelaar in stonden met een groot interview, figureerde Timothy al. Het zelfvertrouwen straalt van hem af:

Zo ziet een dag in het leven van deze talentvolle danser eruit, een bijzonder kijkje achter de schermen:

Beeld: Pieter van Loon voor Nouveau 07-2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in