Wat betekent dit mysterieuze Facebook-bericht van Downton Abbey?

Door Kim Veldema
Wat betekent dit mysterieuze Facebook-bericht van Downton Abbey?

Duizenden fans zijn in rep en roer nadat de makers van de populaire tv-serie Downton Abbey gisteren dit Facebook-bericht plaatsten. 

Mysterie alom, want wat wordt met deze 'aankondiging' bedoeld? 

Lees ook: Geweldig: Downton Abbey krijgt een eigen themapark

Groot nieuws in aantochtEn, al even belangrijk: wanneer krijgt deze mysterieuze boodschap een vervolg? Big news is on its way! Check back soon for a special announcement ('Groot nieuws in aantocht! Check binnenkort weer voor een speciale aankondiging') staat er te lezen. Geen wonder dat liefhebbers van dit heerlijke Britse kostuumdrama héél graag willen weten wat er komen gaat.

Komt Violet dan tóch terug?Er wordt natuurlijk al druk gespeculeerd: 'Alsjeblieft, zeg me dat Matthew weer leeft!', reageert de een. 'Komt er een kerstspecial?', hoopt de ander. Gaat het om nieuws over de film? Of om het Downton Abbey-themapark dat immers ook al is aangekondigd? Vragen, vragen...En waarom staat Violet Crawley op de foto? In oktober vorig jaar gaf actrice Maggie Smith (82), die in de huid van Violet kroop, resoluut aan dat ze aan geen enkel Downton Abbey-vervolg mee zou doen. "Ik kan het niet", vertelde ze aan tv-host Graham Norton, "welke leeftijd heb ik wel niet tegen die tijd?" Is ze toch van gedachten veranderd?Eén ding is wel zeker: we houden je op de hoogte!