Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waarom Nicole Kidman tegenspeler Alexander Skarsgård zoende tijdens de Emmy Awards

Het zal je niet ontgaan zijn: tijdens de uitreiking van de Emmy Awards kreeg acteur Alexander Skarsgård (tegenspeler van Nicole Kidman in de serie Big Little Lies) de prijs voor beste acteur in een bijrol. Om dat te vieren zoende Nicole hem vol op de mond. En dat met haar man Keith Urban ernaast....

Waarom Nicole Kidman tegenspeler Alexander Skarsgård zoende tijdens de Emmy Awards

Het zal je niet ontgaan zijn: tijdens de uitreiking van de Emmy Awards kreeg acteur Alexander Skarsgård (tegenspeler van Nicole Kidman in de serie Big Little Lies) de prijs voor beste acteur in een bijrol. Om dat te vieren zoende Nicole hem vol op de mond. En dat met haar man Keith Urban ernaast...

Uiteraard betekende het helemaal niks, maar toch moest Nicole zich even verantwoorden voor haar intieme kus tijdens The Graham Norton Show. Want waarom deed ze het?

Applaus voor de kus

Nicole: "Wat ben je provocatief, Graham! Waarom toon je dat? Ik heb ook mijn echtgenoot gekust!" Maar ja, dat is uiteraard voor de presentator geen goed antwoord. "Maar je man staat er gewoon naast", merkt hij op. Bryan Cranston (acteur uit onder meer de serie Breaking Bad) gooide er nog een schepje bovenop. "Het lijkt alsof hij applaudisseert voor de kus", aldus de acteur.

Verdediging

Nicole verdedigt zichzelf vervolgens met hand en tand.  “Je moet begrijpen dat ik alles met Alexander heb gedaan” (de twee hebben flink wat stomende seksscènes in de serie Big Little Lies gehad). Gelukkig heb ik een geweldige echtgenoot die me in alles steunt. Ik hou meer van hem dan wat ook ter wereld. Ik feliciteerde Alexander alleen.” 

Bron: The Graham Norton Show