• Lifestyle

Vivian Slingerland: 'Ik hees me nog één keer in mijn trouwjurk'

Vivian Slingerland: 'Ik hees me nog één keer in mijn trouwjurk'

Exclusief: de column van Vivian Slingerland op Nouveau!

Vijftig zijn? Bij Koffietijd weten ze er alles van. Presentatoren Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland (samen 150 jaar) delen om de beurt hun leukste lifestyle fragmenten uit Koffietijd op Nouveau.nl. Vandaag de week van Vivan Slingerland! 

Lieve Nouveau-lezers, 

Wat leuk dat ik weer mijn favoriete Koffietijd-momenten met jullie mag delen. Inmiddels zit de eerste maand Koffietijd er alweer op. Wat hebben we veel leuke gasten mogen ontvangen met inspirerende, hilarische en mooie gesprekken. En ook online weer genoeg tips gedeeld. Ik deel uiteraard mijn favorieten met jullie.  

De laatste keer dat ik mijn column schreef was ik echt nét getrouwd met mijn man Bob. Inmiddels is dat alweer een aantal maanden geleden, maar door alle foto’s en video’s geniet ik nog steeds na. En dat nagenieten, mocht ik nog eens doen bij Koffietijd. Want mijn goede vriend - en bekend stylist en ontwerper - Tommy Driessen kwam langs.

Tommy heeft al heel veel prachtige (trouw)jurken ontworpen in zijn carrière, waaronder die van mij. We blikten terug op zijn mooiste en favoriete creaties. En, ik hees mezelf nog één keer in mijn trouwjurk speciaal voor Koffietijd. Die jurk moest door Tommy eerst in ere hersteld worden, want die jurk heeft veel meegemaakt. Van kots tot aan late dansuurtjes...  

Lekker ontbijtje

Met goed eten maak je mij erg blij. En ik probeer zo gevarieerd mogelijk te koken, maar dat zorgt er soms ook voor dat ik eten overhoud. Gelukkig hebben Yvette van Boven en onze London laten zien dat je met random restjes uit je koelkast, iets heel lekkers kan maken. Namelijk shakshuka. Heel duurzaam, maar ook nog eens goed voor de portemonnee! En ik kan je vertellen, dit was echt genieten. Dus heb je nog wat in de koelkast liggen wat op moet? En nog inspiratie nodig? Ga dan vanavond met dit recept aan de slag. Ik duik in ieder geval weer mijn koelkast in vanavond. 

Vivian Slingerland: 'Ik hees me nog één keer in mijn trouwjurk'

Vitaminen slikken is helemaal hot en happening. Celebrities en BN’ers brengen massaal hun eigen vitaminen op de markt en zweren erbij. Maar werkt het ook wel echt? En, is het wel nodig? Onze gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur weet hier alles van! Voor alle vrouwen die in de overgang zitten een tipje van de sluier: de hype van vitaminen slikken is het waard.  

Kom je bij het Koffietijd Koort?

Nooit oud genoeg voor een nieuwe hobby, toch? Wisten jullie dat in een koor zingen de grootste hobby is in Nederland? Zelfs groter dan voetbal! Hoe leuk, want we beginnen bij Koffietijd ons eigen koor! Helaas niks voor mij. Zing als een valse kraai en kan ook niet in de maat klappen. Dus daar ligt mijn talent niet. Maar mocht zingen helemaal jouw passie zijn, dan kun je je nu opgeven. En wie weet zing je dan binnenkort wel bij ons in de studio. Wie wil dat nou niet?  

Kijktip: Purple Hearts

De herfst is officieel begonnen en ondanks dat ik het zomerse weer ga missen, kan ik ook wel genieten van een regenachtige dag. Lekker een lange wandeling buiten door weer en wind, en dan daarna lekker op de bank ploffen met een kop thee en een goede film. Ik raak soms in de war van al het aanbod op die talloze streamingssites, maar gelukkig weet onze entertainmentdeskundige Eline altijd iets leuks te vinden. Dit keer de film ‘Purple Hearts’ en als ik iedereen moet geloven is het één van de beste Netflix-films sinds tijden. Nu al zin om te kijken!  

Ook fijn dat onze entertainment deskundige Eline altijd met een leuke challenge komt. Deze keer werden Patrick en ik uitgedaagd om op een trilplaat een glas water op te drinken. Hilarisch wat er met onze stem gebeurde. Heb alleen maar de slappe lach gehad. Dank voor het lachen lieve Eline. En dan ging de video hiervan ook nog viral. Zelfs bij Jinek kwamen we voorbij!

Ik hoop dat ik jullie weer genoeg inspiratie heb kunnen geven voor komende week. Volgende week zal Quinty weer haar favoriete momenten delen! En ik kan niet wachten om jullie over een paar weken opnieuw te mogen inspireren. Geniet van jullie weekend! 

Liefs, Vivian 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in