Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Videobellen als een pro do je met een ringlamp

De oplossing voor al je belichtingsproblemen. Wie bij het thuiswerken regelmatig in Teams zit of per Zoom aan het videobellen is, weet hoe lastig het kan zijn om de belichting een beetje goed (lees: flatteus) te krijgen. De aanschaf van een ringlamp kan voor een hoop gedoe schelen (en je kunt 'm ...

Videobellen als een pro do je met een ringlamp

De oplossing voor al je belichtingsproblemen.

Wie bij het thuiswerken regelmatig in Teams zit of per Zoom aan het videobellen is, weet hoe lastig het kan zijn om de belichting een beetje goed (lees: flatteus) te krijgen. De aanschaf van een ringlamp kan voor een hoop gedoe schelen (en je kunt 'm ook inzetten om je op te maken).

De ringlamp is goed bekend bij vloggers die 'm bijvoorbeeld gebruiken voor make-up tutorials, maar hij is ook heel handig om goed voor de dag te komen bij een videovergadering. Lijkt het je wat, koop er dan eentje waarvan het statief een extra houder heeft die een telefoon, tablet of camera kan vasthouden op de juiste hoogte.

Videobel je per laptop, dan zet je de lamp erachter, doe je het per telefoon of tablet dan hoef je die niet vast te houden of op te hogen. Een goede ringlamp heeft LED-licht met drie standen: koud, warm en een mix tussen die twee en elke modus is ook nog eens af te stellen in diverse helderheidsniveaus. Zo kom je op je best in beeld bij een online sessie.   

Foto's (c) iStock, Picca

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in