• Lifestyle

Video: luxe kerstinkopen? Die doe je nu het allergoedkoopst in Londen

Video: luxe kerstinkopen? Die doe je nu het allergoedkoopst in Londen

Londen is the place to be. Het is inmiddels de hoofdstad van luxe producten geworden door de enorme waardedaling van de pond. Het was nog nooit zo gunstig voor Nederlanders om voordelig kerstinkopen te doen aan de overkant van het kanaal.

Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om nog even op en neer te gaan (met dochter, man of vriendin?) naar de gezellige Britse hoofdstad.

Heerlijk naar HarrodsLonden heeft de plaats van New York ingenomen als beste plek om voordelig te shoppen. In een recent artikel in de Wall Street Journal werd het Verenigd Koninkrijk een 'kelder vol luxeproducten tegen afbraakprijzen' genoemd. En internationaal dienstenbedrijf Deloitte meldt dat 64% van de duurste handtassen en kleding nu voordeliger in Engeland is te krijgen dan in de VS, China en Frankrijk. Worden we hebberig van...

Lees ook: Video: zo pak je verrassend handig je koffer in

Ook betaalbare ticketsNog snel een tripje Londen boeken? Ook dat hoeft niet duur te zijn. Bekijk de huidige aanbiedingen bijvoorbeeld op Britishairways.com, Klm.com en Vliegtickets.nlEven een filmpje om alvast in de stemming te komen: