Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verrijk je leven met masterclasses van Grootmeesters

Succesvolle Nederlanders vertellen over hun aanpak. 'Leer van de besten en creëer je eigen succes', dat is de gedachte achter de masterclasses van Grootmeesters, een streamingdienst die educatief entertainment biedt. Er staan inmiddels 17 masterclasses klaar van succesvolle Nederlanders die verte...

Verrijk je leven met masterclasses van Grootmeesters

Succesvolle Nederlanders vertellen over hun aanpak.

'Leer van de besten en creëer je eigen succes', dat is de gedachte achter de masterclasses van Grootmeesters, een streamingdienst die educatief entertainment biedt.

Er staan inmiddels 17 masterclasses klaar van succesvolle Nederlanders die vertellen over hun aanpak en denkwijze. Onder hen mensen als Jeroen Pauw, Arthur Brand, Daan Roosegaarde, Bibian Mentel, Trijntje Oosterhuis, Jonnie & Therese de Boer en Ronald Giphart, maar ook Ellen Hoog, Monic Hendrickx en Guus Meeuwis.

De online colleges zijn bedoeld voor kijkers die meer kennis in een bepaald vakgebied willen opdoen of gewoon geïnspireerd willen raken. Gedurende het jaar worden telkens nieuwe masterclasses toegevoegd.

De masterclasses bestaan uit 7 tot 30 lessen van in totaal 1,5 tot 5 uur per Grootmeester en zijn opgesplitst in korte colleges van circa 20 minuten. Naast kennis over een bepaald vakgebied als koken, schrijven, acteren, zingen of golfen worden ‘studenten’ ook gecoacht in het krijgen en behouden van de juiste mindset en het belang van het hebben van discipline en doorzettingsvermogen.

Meest recent toegevoegde masterclass is van kernfysicus, oud-politicus en schrijver Jan Terlouw (90) die zijn schat aan levens- en werkervaring deelt. Aan de hand van diverse thema’s geeft hij zijn blik op de samenleving. Ook vertelt hij hoe vertrouwen, in onder andere de wetenschap en politiek, de sleutel is tot het oplossen van de grote problemen van deze tijd.

De masterclass van Jan Terlouw bestaat uit 1,5 uur aan materiaal en bevat daarnaast een werkboek met een samenvatting van het lesprogramma en links ter inspiratie en verdieping. Een collegereeks kost tijdelijk 29,50 euro per Grootmeester. Een jaarabonnement met onbeperkt toegang tot alle masterclasses kost tijdelijk 60 euro.

Meer informatie over de inhoud en het aanbod van de masterclasses is te vinden op Grootmeesters 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in