Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vanavond begint Heel Holland Bakt weer!

Vegan, glutenvrij – nieuwe uitdagingen rond de oven. André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zijn er klaar voor: vanavond ontvangen ze voor het eerst de tien thuisbakkers die in het negende seizoen van Heel Holland Bakt losgaan op laagjes, smaken, technische opdrachten en ee...

Vanavond begint Heel Holland Bakt weer!

Vegan, glutenvrij – nieuwe uitdagingen rond de oven.

André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zijn er klaar voor: vanavond ontvangen ze voor het eerst de tien thuisbakkers die in het negende seizoen van Heel Holland Bakt losgaan op laagjes, smaken, technische opdrachten en een spektakelstuk.

Er doet een bakker met Griekse wortels mee (Yannis), er is een Frans-Britse kandidaat (Enzo), een van de bakkers heeft de Marokkaanse en de Nederlandse nationaliteit (Siham) en er zijn deelnemers met ouders uit Kazachstan (Zeinab) en Schotland (Mary) gekozen. Ook een Belgische bakker die voor de liefde naar Nederland is gekomen (Tom), doet mee.

Het thema van het seizoen is voorjaar, het programma is van de zondagavond naar de zaterdagavond verhuisd en ook de opdrachten zijn een beetje opgefrist: zo wordt er ook vegan en glutenvrij gebakken. De eerste aflevering staat in het teken van cake. Op het menu staat een signatuur slagroomtaart, roze koeken en een spekstakelstuk met madeleines.

Heel Holland Bakt, NPO 1, 20:30

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in