Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van dit 'beautyritueel' heeft Jennifer Anniston (48) enorme spijt

Jennifer Aniston wordt nog steeds beschouwd als één van de mooiste vrouwen ter wereld. Uiteraard komt dat onder meer door verschillende beautyrituelen. Iets waar ze vroeger niet zo goed in was, zo onthult ze in een interview met de Australische website Now To Love. De Friends-actrice heeft veel s...

Van dit 'beautyritueel' heeft  Jennifer Anniston (48) enorme spijt

Jennifer Aniston wordt nog steeds beschouwd als één van de mooiste vrouwen ter wereld. Uiteraard komt dat onder meer door verschillende beautyrituelen. Iets waar ze vroeger niet zo goed in was, zo onthult ze in een interview met de Australische website Now To Love.

De Friends-actrice heeft veel spijt dat ze in haar leven urenlang onbeschermd heeft liggen bakken in de zon. Jennifer: "Ik bedoel, ik smeerde mezelf in met babyolie. Wat dacht ik in vredesnaam? Zie het als een waarschuwing, gebruik alsjeblieft goede zonnebrandcrème."

Bruin, bruiner, bruinst

De actrice geeft zelfs toe verslaafd te zijn geweest aan een zongebruinde huid. "Ik houd van de zon, echt ontzettend veel. Toen ik nog een 'babe' was, was het nog erger. Ik was dol op bruin zijn, hoe bruiner hoe beter. Ik was er he-le-maal weg van."

Tips

Inmiddels bakt de actrice haar huid niet meer bruin. Ze weet wel beter. Haar belangrijkste huidadvies, naast het voorkomen van verbranding: hydrateren. De Amerikaanse smeert tot ze erbij neervalt. Andere beautytips van Jennifer: eet gezond, beweeg veel en leg je telefoon weg. "Vroeger was een scherm een televisie, klaar. Tegenwoordig kijken we naar tv's, telefoons, computers en weet ik wat nog meer. Als we niet uitkijken, neemt technologie ons hele leven over."

Ouder worden

Ook heeft de actrice nog een tip voor mensen die het moeilijk vinden om ouder te worden. "Maak je daar alsjeblieft geen zorgen over.  We worden allemaal ouder. Maak er niet zo'n punt van."