Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Va va voom: Sandra Bullock (53) ziet er waanzinnig uit tijdens première Ocean's 8

De mond viel even open: actrice Sandra Bullock lijkt namelijk geen dag ouder te worden. Tijdens de première van haar nieuwe film Ocean's 8 zag ze eruit als iemand van begin veertig, terwijl ze toch echt 53 is. Doe ons zo'n 'verjongingsdrankje'. De prachtige brunette droeg een 'shining bright like...

Va va voom: Sandra Bullock (53) ziet er waanzinnig uit tijdens première Ocean's 8

De mond viel even open: actrice Sandra Bullock lijkt namelijk geen dag ouder te worden. Tijdens de première van haar nieuwe film Ocean's 8 zag ze eruit als iemand van begin veertig, terwijl ze toch echt 53 is. Doe ons zo'n 'verjongingsdrankje'.

De prachtige brunette droeg een 'shining bright like a diamond' japon van ontwerper Elie Saab.

Met tegenspeelster Sarah Paulson (43)

Met alle tegenspeelsters van Ocean's 8

De mooiste

De jurk is geïnspireerd op een al bestaande japon uit de voorjaarscollectie van dit jaar. Het stond de actrice ontzettend mooi. Het is niet voor niets dat Sandra in 2015 door het Amerikaanse magazine People werd uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld.

Hoe doet ze dat toch?

Hoe ze er zo jeugdig uit blijft zien? Dat 'geheim' verklapte ze onlangs op de bank van presentatrice Ellen DeGeneres. De actrice is grote fan van microneedling met een speciaal serum.

Sandra: “Ze gebruiken een soort roller die bedekt is met fijne naalden. Die maakt microscopische gaatjes in je huid waar het serum binnen kan dringen. De eerste dagen lijkt het alsof je gezicht zwaar verbrand is.”

Maar dat is het volgens de actrice allemaal waard, want de volgende dag sta je op zonder rimpels en met een geweldige glow op je gezicht. 

Benieuwd geworden naar de film met deze cast vol super powervrouwen? Hier alvast de trailer:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

Beeld: Hollandse Hoogte Bron: Daily Mail