Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

ULTIEM EERBETOON VAN JACK DANIEL’S AAN FRANK SINATRA

Jack Daniel's en Frank Sinatra Jack Daniel’s komt op 12 december, de dag waarop Sinatra de magische leeftijd van 100 jaar zou hebben bereikt, met een exquise fles als eerbetoon aan de band tussen twee illustere iconen. Van de ultra-premium limited edition zijn in Nederland slechts tweeëndertig fl...

ULTIEM EERBETOON VAN JACK DANIEL’S AAN FRANK SINATRA
Sinatra Century

Jack Daniel’s komt op 12 december, de dag waarop Sinatra de magische leeftijd van 100 jaar zou hebben bereikt, met een exquise fles als eerbetoon aan de band tussen twee illustere iconen. Van de ultra-premium limited edition zijn in Nederland slechts tweeëndertig flessen exclusief verkrijgbaar.

De Sinatra familie heeft een grote rol gespeeld bij het ontwikkelen van de Sinatra Century, een ultra premium whiskey. Frank Sinatra Jr.: “Sinatra Century is een passend eerbetoon aan mijn vader en de perfecte manier om zijn honderdjarig jubileum in december te vieren. Jack Daniel’s was mijn vaders ‘drink of choice’ wanneer hij optrad voor vrienden. Het lijkt mij daarom terecht dat we met de Sinatra Century proosten op een muzikale legende en vieren dat zijn 100e verjaardag op 12 december plaatsvindt.”

Slechts 32 flessen in Nederland

Wereldwijd zijn er slechts 100 vaten gebotteld in uniek genummerde flessen. Jack Daniel’s Meester distillateur Jeff Arnett perfect gebalanceerde smaken door de drank bloot te stellen aan extra lagen gebrand hout in speciale “Sinatra” vaten. Dit resulteert in een volle whiskey met 50% alcohol en een aangenaam rokerig en rijk eiken aroma. Sinatra dronk zijn Jack uitsluitend in een tumbler met drie klontjes ijs, twee vingers Jack Daniel’s en een scheutje water.

Koninklijk blauw

De sophisticated Jack Daniel’s Sinatra Century komt in een luxe verpakking in koninklijk blauw geïnspireerd op de kledingstijl van Frank Sinatra. Bij zo’n exclusieve fles past natuurlijk alleen een bijzonder cadeau, namelijk de opnames van een nog nooit eerder uitgegeven optreden genaamd ‘Sinatra Live at the [Las Vegas] Sands in 1966’. Vanaf 12 december is de Sinatra Century verkrijgbaar in Nederland bij geselecteerde Jack Daniel’s Ambassador slijterijen.

Consumenten adviesprijs:

€ 575,-.