Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Treat yourself: wát een mooie pannen

Nog nooit zoveel thuis gekookt? Dat vraagt om een beetje luxe! We hebben nog nooit zó veel in de keuken gestaan als het afgelopen jaar. En dat vraagt, vinden wij dan, om een verwenmomentje. Een snoepje van een nieuwe pan bijvoorbeeld. Waarmee je in stijl de rest van de lockdownperiode doorkomt. T...

Treat yourself: wát een mooie pannen

Nog nooit zoveel thuis gekookt? Dat vraagt om een beetje luxe!

We hebben nog nooit zó veel in de keuken gestaan als het afgelopen jaar. En dat vraagt, vinden wij dan, om een verwenmomentje. Een snoepje van een nieuwe pan bijvoorbeeld. Waarmee je in stijl de rest van de lockdownperiode doorkomt.

Toen wij de nieuwe beauty's van SMEG zagen, waren we meteen verkocht. Zij van de prachtige koelkasten, broodroosters en meer maken nu ook pannen. En nu we die zoveel gebruiken, voelt het eigenlijk gewoon als een logische aanschaf, toch?

Je haalt er in een klap goede kwaliteit, fijn design én Italiaanse flair mee in huis. Drie dingen waar we in pandemietijden extra veel behoefte aan hebben. Ook te gebruiken voor niet-Italiaanse gerechten, maar een fijne carbonara om 'm in te wijden mag toch zeker.

Zo wordt nog éven thuis koken toch een stukje aangenamer. De pannen van SMEG zijn onder andere te koop bij Kookexpert en Bol.com.

Beeld: SMEG

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in