Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Thuisblijf-tip: de handgeschreven kaartjes van Lou Jacky

Iemand al lang niet kunnen zien? Stuur een prachtig kaartje! Actrice en presentatrice Cynthia Abma tipt voor thuisblijvers de prachtige kaarten van haar vriendin en showbizz-collega Jacqueline Hoogendijk. Dat is nog eens sisterhood! Cynthia: "Lang geleden viste ik uit het grofvuil een groot kaart...

Thuisblijf-tip: de handgeschreven kaartjes van Lou Jacky

Iemand al lang niet kunnen zien? Stuur een prachtig kaartje!

Actrice en presentatrice Cynthia Abma tipt voor thuisblijvers de prachtige kaarten van haar vriendin en showbizz-collega Jacqueline Hoogendijk. Dat is nog eens sisterhood!

Cynthia: "Lang geleden viste ik uit het grofvuil een groot kaartenrek. Daar huist nu al tijden mijn kaartenverzameling. Verjaardagskaarten, geboortekaartjes, trouwkaarten, hart-onder-de riem-kaartjes en toitoitoi-kaartjes met handgeschreven grappige en lieve tekstjes van familie, vrienden en collega’s door de jaren heen. Af en toe haal ik er eentje uit, een nog steeds tastbare herinnering aan een speciale gebeurtenis. Tussen deze kaarten hangt tegenwoordig ook een échte Lou Jacky.

Een kaartje ontvangen is altijd leuk. Zelf een kaartje sturen geeft je ook een goed gevoel. Zeker nu het niet zo vanzelfsprekend is om even bij elkaar langs te gaan is het een mooi gebaar om te laten weten dat je aan je geliefden denkt.

Iemand die daar net zo over denkt is mijn lieve vriendin Jacqueline Hoogendijk. Momenteel liggen haar drukke werkzaamheden als hair- en makeup artist voor onder andere film- en tv-producties volledig stil. Niks doen is niets voor haar en van mensen gelukkig maken wordt ze heel blij.

Dus is ze een mooi initiatief begonnen: 'De kaartjes van Lou Jacky’.  Ze heeft een kaartenreeks met mooie tekst of print ontworpen. De kaarten zijn uniek én, hoe leuk, kunnen voorzien worden van een handgeschreven tekst, een persoonlijke boodschap die Lou Jacky voor jou op de kaart schrijft. Vervolgens doet ze dit persoonlijk geschreven kaartje op de post naar degene die jij een hart onder de riem wilt steken. Je kunt ook een set kaarten bestellen die je zelf schrijft en opstuurt.

Omdat eenzaamheid onder ouderen nu nog meer speelt dan ‘normaal’, doneert Lou Jacky 50% van de opbrengst van deze kaartenreeks aan het Nationaal Ouderenfonds. Samen tegen eenzaamheid!"

Beeld: Cynthia Abma

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in