Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stralend in maat 46: Ashley Graham steelt de show in strakke jurk

Het was wel duidelijk op wie alle ogen waren gericht, gisteren tijdens de Miss Universe verkiezingen in Las Vegas: op topmodel Ashley Graham (30). Haar rondingen verbergen? Geen denken aan. Het draaide gisteravond in de Amerikaanse stad om slanke dennen in mini-bikini's, maar de aanwezigen waren ...

Stralend in maat 46: Ashley Graham steelt de show in strakke jurk

Het was wel duidelijk op wie alle ogen waren gericht, gisteren tijdens de Miss Universe verkiezingen in Las Vegas: op topmodel Ashley Graham (30). Haar rondingen verbergen? Geen denken aan.

Het draaide gisteravond in de Amerikaanse stad om slanke dennen in mini-bikini's, maar de aanwezigen waren pas echt verrukt van de verschijning van het knappe plus-size model Ashley Graham, die het evenement presenteerde.

Lees ook: Knipoog van plus-size topmodel Ashley Graham naar dunne Victoria's Secret modellen

Koesteren, die curves

Ashley schitterde in een strakke witte jurk, waarmee ze in een oogopslag liet zien hoe trots ze is op haar mooie rondingen. Haar size 16 (maat 46) verhullen doet ze dan ook niet, en terecht. Want wat zag ze er stunning uit op de rode loper.

Een kiekje vóór de show vanuit de kleedkamer:

 

Get your ball gowns ready!! #MissUniverse ?

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

Beauty met brains

Meer dan 90 vrouwen streden gisteren om de titel van Miss Universe in Las Vegas. Miss Zuid-Afrika, Demi-Leigh Nel-Peters, ging er met de prijs vandoor. En wat voor prijs: de 21-jarige studente business management wint een jaarsalaris, een luxe appartement in New York voor zolang ze Miss Universe is én nog een hele lijst aan andere prijzen (waaronder een volledige kledingcollectie en een persoonlijke stylist).

Demi-Leigh Nel-Peters is een jaar lang 'de mooiste van het universum'.