Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stralend het jaar uit met de nieuwe Nouveau!

Stralend het jaar uit met de nieuwe Nouveau!

Heerlijk, het worden feestdagen met een gouden randje.

De nieuwe Nouveau staat weer vol met alles waar je méér over wilt weten. 

DEZE MAAND OP DE COVER

Tjitske Reidinga over de liefde, haar nieuwe rol in Dangerous Liaisons,  levensvragen en levenslessen: "Naïviteit is het mooiste wat er is, alleen is het niet houdbaar."

FASHION 

Het fraaiste aan mode & accessoires in alle denkbare tinten goud – niets geeft je zoveel glow!  

OPENHARTIG & ONTWAPENEND

In de serie Relatiegeheimen deze maand Hajo Bruins en Linde van den Heuvel: "Als je het op papier ziet, verdient het niet direct een schoonheidsprijs, maar ik denk dat Hajo en ik het er heel aardig vanaf hebben gebracht."

REIZEN

Of je nu een fervent skiër of après-skiër bent, we verklappen de plekjes waar het hoe dan ook goed toeven is.

BEAUTY

'Let it glow, let it glow, let it glow!' De beste tips voor een geweldige uitstraling (en ja, die begint echt van binnen!). 

MÁXIMA

Als er iemand op aanstekelijke wijze geniet van zwaartekracht tartende oorbellen, is het Hare Majesteit wel. In de nieuwe Nouveau alles over deze royal accessoires, van vrolijke kunststof tot oogverblindende kroonjuwelen. En natuurlijk óók tips over hoe je ze zelf kunt mixen & matchen.

JAARHOROSCOOP

Wat gaat 2020 je brengen? Nouveau's astroloog Arinka Froumer zocht het uit voor alle sterrenbeelden (en het lijkt een behoorlijk opwindend jaar te worden!)

DE NIEUWE NOUVEAU LIGT VANAF VANDAAG IN DE WINKEL! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in