Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Straks ook een Staycation Squad in Nederland?

Heerlijk luxe: hotelservice in je eigen huis.  De inventiviteit van ondernemers om te overleven in de coronacrisis kent geen grenzen. Zo heb je in België nu de Staycation Squad, een team dat ervoor zorgt dat je ook bij een thuisvakantie echt even lekker kunt niksen. De  Squad zet het ontbijt klaa...

Straks ook een Staycation Squad in Nederland?

Heerlijk luxe: hotelservice in je eigen huis. 

De inventiviteit van ondernemers om te overleven in de coronacrisis kent geen grenzen. Zo heb je in België nu de Staycation Squad, een team dat ervoor zorgt dat je ook bij een thuisvakantie echt even lekker kunt niksen. De  Squad zet het ontbijt klaar in je woning, ruimt het feestje van een nachtje eerder op en organiseert een uitstapje (mits die dingen tegen die tijd weer tot de mogelijkheden behoren, natuurlijk).  

"Het is belangrijk dat zo’n vakantie duidelijk een ander verhaal is dan de dagelijkse sleur," zegt bedenker Sophie Naze in Het Laatste Nieuws. "Bij een vakantie hoort een vakantiegevoel: zorgeloos genieten zonder je druk te maken in de afwas, het opruimwerk of de organisatie van events. Dus wij nemen dat takenpakket over! Op die manier anticiperen we op mensen die zeggen dat er thuis altijd wel werk klaar staat."

Concreet zet Staycation Squad een team in van goed opgeleide ‘homies’ die je in je eigen woning als VIP behandelen. Je Homie komt elke dag langs van 7:00 tot 14:00 uur (tenzij je dat anders wenst) en dat voor minstens drie opeenvolgende dagen. Deze specialisten doen alles wat hoort bij een perfecte vakantie: ze leggen de handdoekjes voor je klaar naast het opzetzwembad en snijden de groenten voor de barbecue alvast fijn. 

Terwijl de Homie vooral ‘ontzorgt’, zal ‘de Squad’ vooral animeren. Zij zorgen voor het perfecte entertainment in de vorm van een badmintoncompetitie, een schoonheidsverzorger of zelfs een DJ. Er is keuze uit drie pakketten die respectievelijk 995, 1.250 en 1.499 euro kosten en het lijkt ook een gat in de markt voor Nederlandse thuisblijvers die echt een weekje vrij-van-alles willen.

Foto's (c) iStock

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!