Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stoere Cher zet Ziggo Dome op z'n kop (wij hebben de beelden)

What is yóúr granny doing tonight?, zo begon de kwieke Cher maandagavond haar show. Nou, de Ziggo Dome plat spelen. En hoe. De ongelooflijk fitte zangeres (en haar blauwe kokospalm) zorgde voor een geweldig optreden. Cher monoloog #cher je was geweldig pic.twitter.com/NQyYJz3Fej — 🔥SλȘ🔥📢🕊🕆🇳🇱🏳️‍🌈 ...

Stoere Cher zet Ziggo Dome op z'n kop (wij hebben de beelden)

What is yóúr granny doing tonight?, zo begon de kwieke Cher maandagavond haar show. Nou, de Ziggo Dome plat spelen. En hoe.

De ongelooflijk fitte zangeres (en haar blauwe kokospalm) zorgde voor een geweldig optreden.

Extravagant

Die leeftijd, de zangeres is inmiddels 73, houdt haar niet tegen. Ze is nog steeds dol op optreden en verkleedpartijen (tijdens de show wisselde ze verschillende keren van uitbundige setjes). 

Getal

Tijdens de show vertelde ze keer op keer dat leeftijd maar een getal is. Niemand moet zich door zijn leeftijd laten tegenhouden om iets te doen dat hij leuk vindt. Het concert in de Ziggo Dome is onderdeel van haar Here We Go Again Tour, waarmee Cher momenteel door Europa trekt.

Wereldtour

Na Amsterdam reist de 73-jarige zangeres door naar München, zaterdagavond stond ze nog op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. Begin dit jaar gaf ze met dezelfde tour al shows in de Verenigde Staten en Canada.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in