Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Smakelijke Valentijn-cadeaus van ver voor lieve foodies!

Voor bij wie de liefde door de maag gaat. Wil je een Valentijn lekkerbek verrassen met iets bijzonders, denk dan eens aan een webshop in internationale levensmiddelen voor een cadeautje. Zo heeft DiGusti naast delicatessen heerlijke wijn, limoncello en uitstekende prosecco die rechtstreeks uit It...

Smakelijke Valentijn-cadeaus van ver voor lieve foodies!

Voor bij wie de liefde door de maag gaat.

Wil je een Valentijn lekkerbek verrassen met iets bijzonders, denk dan eens aan een webshop in internationale levensmiddelen voor een cadeautje.

Zo heeft DiGusti naast delicatessen heerlijke wijn, limoncello en uitstekende prosecco die rechtstreeks uit Italië komen.

Kelly's Expat Shopping heeft een groot assortiment Britse en Amerikaanse levensmiddelen. We tippen de bijzondere bakmixen en de enorme keuze in ontbijtgranen die je niet inNederlandse supermarkten vindt, maar het wel goed doen bij een Valentijnsontbijtje.

In Het Franse Warenhuis vind je veel beeldigs voor in de badkamer, maar ook delicatessen en snoeperijen.

Churros, canelones, brood, ham, tapas – Echt Spaans levert het aan huis. Het is wel handig om een vrieskist te hebben, want de verpakkingen zijn groot. Voor de liefhebber van het buurland: Portugese Producten, met spannende pasteitjes en uiteraard de beroemde kabeljauw.

Bij Boukmans & Van Ymen kun je terecht voor internationale aankopen, extra leuk is het Scandinavische aanbod, zoals de Zweedse zalmspread en de beroemde / beruchte garnalenkaas in tubes.

De Witte Eland is gespecialiseerd in biologisch Scandinavish, zoals zeewier van de Lofoten. 

Liever geen verzendkosten? In de dichtstbijzijnde Aziatische toko of Turkse, Poolse of Marokkaanse supermarkt winkel je ook al snel een spannend en smakelijk pakket voor je smulpaap bij elkaar!   

Foto (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in