Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Serie Anne+ wordt speelfilm met internationale release

Nieuw in de cast: Georgina Verbaan. Anna Drijver, Hadewych Minis en Georgina Verbaan hebben een rol bemachtigd in de bioscoopfilm die volgt op de serie ANNE+. Voor wie de serie niet kent: Anne+ vertelt het verhaal van studente Anne (Hanna van Vliet). In het eerste seizoen passeren al haar liefdes...

Serie Anne+ wordt speelfilm met internationale release

Nieuw in de cast: Georgina Verbaan.

Anna Drijver, Hadewych Minis en Georgina Verbaan hebben een rol bemachtigd in de bioscoopfilm die volgt op de serie ANNE+.

Voor wie de serie niet kent: Anne+ vertelt het verhaal van studente Anne (Hanna van Vliet). In het eerste seizoen passeren al haar liefdes uit haar studententijd de revue. In het tweede seizoen wordt het verhaal opgepakt als Anne net afgestudeerd is.

Het succes van deze Nederlandse hit is niet te stuiten!

De reeks kreeg zowel binnen Nederland als in het buitenland lovende kritieken door onder andere de verfrissende stijl en queer-representatie.

Zo werd Anne+ twee keer genomineerd voor een Prix Europa en geselecteerd door diverse internationale filmfestivals. De serie werd meerdere keren genomineerd voor onder meer de Gouden Kalveren en de Prix Europa. Ook won de serie de Culture Award 2021 tijdens de WinQ Diversity Awards.

Over de film

In de speelfilm is Anne van plan om met haar grote liefde Sara te emigreren naar Montréal. Maar vlak voordat ze weggaan, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af: wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen haar hoofdpersonage lijkt te zijn afgedwaald.