Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Perron Europa, de ultieme gids voor de mooiste treinreizen!

Met een boemel naar de bergen, uitstappen aan zee. Reizen met de trein is niet alleen groen en duurzaam, het is vooral ook heel erg leuk. Een reis die al begint op het station. Slow travel, naar buiten kijken en het landschap zien veranderen, onderweg een boek lezen, desnoods een beetje werken, r...

Win Perron Europa, de ultieme gids voor de mooiste treinreizen!

Met een boemel naar de bergen, uitstappen aan zee.

Reizen met de trein is niet alleen groen en duurzaam, het is vooral ook heel erg leuk. Een reis die al begint op het station.

Slow travel, naar buiten kijken en het landschap zien veranderen, onderweg een boek lezen, desnoods een beetje werken, relaxed aankomen midden in een stad. Of juist uitstappen aan het einde van de spoorlijn, waar de natuur begint en je geniet van prachtige vergezichten, waar je een blik op de horizon hebt of je de geschiedenis van Europa induikt.

Perron Europa

Zoek je inspiratie voor zo'n treinreis, dan kun je terecht in Perron Europa, een lekkere dikke pil van Uitgeverij Fjord boordevol informatie over nachttreinen, boemeltjes, snelle TGV’s naar de Middellandse Zee, treinen naar de Noordkaap en Oost-Europa en alles daartussenin.

Startpunt: Amsterdam of Brussel

Het gaat over treinen naar het uiterste puntje van Spanje, naar Zweeds Lapland, met het treinveer naar Sicilië, naar mooie Europese hoofdsteden. De auteurs leggen uit hoe je een treinreis plant en maakt (Interrail is ook voor 27+), hebben handige tips voor wie een drukke overstap in Parijs wil vermijden en veel en veel meer. Fijn is dat Perron Europa Speciaal geschreven voor iedereen die in Nederland en België op de trein stapt; de reizen starten in Amsterdam en Brussel.

Ervaren treinreizigers

Samen met hun team Railtripping.com schreven ze dit boek voor iedereen die graag met de trein op reis wil, maar niet weet waar te beginnen. Ze verzamelden in hun boek zo'n  50 langere en kortere reizen. Het zijn hun favoriete railtrips, kris-kras over het continent, die je genoeg inspiratie geven om Europa in je eigen tempo te ontdekken.

Doe mee en win! 

Nouveau mag 5 exemplaren van Perron Europa ter waarde van € 29,50 per stuk weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks vol voorpret een mooie treinreis uitstippelen!