Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie zegt dat een vakantiepark niet lekker luxe kan zijn?

Dag vergane glorie, hallo Instagrammable huisje!

Zeegser Duinen

De tijden van nineties glorie zijn echt voorbij, Nederland heeft tegenwoordig een aantal té lekkere vakantieparken voor luxepaardjes. Wij zochten er vijf voor je uit.

1 – Suitelodges Gooilanden (Loosdrecht)

Suitelodge Gooilanden

Op een lekker groen plekje tussen Hilversum en Loosdrecht, en lekker kleinschalig. De Loosdrechtse Plassen vind je op vier kilometer, je kunt er eindeloos varen en de omgeving hangt van pittoreske dopjes aan elkaar. O, en je staat binnen een half uur in Utrecht of Amsterdam.

2 – Brinckerduyn (Appelscha)

Brinckerduyn

Kleinschalig park met 34 luxe, duurzame houten huisjes met een buitenkeuken, eigen zwembad, jacuzzi en sauna. Er is een geautomatiseerde winkel voor je kleine boodschappen en op het park vind je een bezorgservice voor streekproducten en -wijnen voor de extra luxe touch.

3 – Park de Zeegser Duinen (Drenthe)

Zeegser Duinen

In nationaal park de Drentsche Aa gelegen, midden in de natuur maar ook lekker dicht bij Groningen (kwartiertje rijden). Hier zitten 37 accommodaties bij elkaar, bijvoorbeeld deze beauty met een wellness-tub.

4 – Cuber Suites (Hoenderloo)

Cuber Suites

Strakke huisjes op de Veluwe, op een kindervrij park en alleen geschikt voor twee personen. Dat betekent rust in de moderne tent, die altijd een lekker uitzicht heeft en soms ook een sauna of hot tub. Je bedient alles me je smartphone en de lokale gids helpt je op weg met wandel- en fietstochten, of een lekker ontbijtje op bed.

5 ­– Villa Surf (Ameland)

Villa Surf Ameland

Zeelucht, natuur, stranden: Ameland is altijd een goed idee. Deze villa is onderdeel van een set van drie van Dutchen, en ligt vlakbij het dorpje Ballum aan de duinrand. Het is maar een kilometer naar het strand en het is er heerlijk fietsen en wandelen. In de rietgedekte villa zelf vind je onder andere een Finse sauna.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reizen
  • Zeegser Duinen