Toch nog even naar de Alpen? Wij hebben vier topadresjes voor je!

Lastminute luxe in de sneeuw.

Hotel Alpen

Nog geen wintersport of sneeuwvakantie geboekt en toch zin om er nog even tussenuit te gaan? Wij hebben vier luxe hotspots in de Alpen voor je.

1 – Petit Hôtel Confidentiel (Chambéry)

De wellness is hier echt ongeëvenaard, restaurant Folie is heerlijk en de sfeer ademt meer ‘luxe stadhotel’ dan skioord (ook wel eens lekker in de Alpen). De perfecte plek voor het luxepaardje dat de sneeuw meer wil zien dan voelen.

2 – Le Chabichou (Courchevel)

Denk klassiek skihotel, maar dan op modern en luxe. Wel gezellig, niet te kneuterig. Het eigen restaurant heeft twee Michelinsterren, dus je weet dat je écht heerlijk verwend wordt hier. Voor de culinair onderlegde sneeuwvlinder.

3 – Hotel Le Kaila (Méribel)

Ook klassiek ogend maar fijn geüpdate, met als groot selling point de prachtige balkons met uitzicht op de omliggende Alpen. Ook hier heeft het eigen restaurant een Michelinster en kun je je in de watten laten leggen in de spa. Voor de ‘elke seconde een mooi uitzicht’-eiser.

4 – Le Soleil d’Or (Megève)

Of je nou een chalet of een kamer boekt, je zit hier altijd goed. Het hotel heeft een gezellig restaurant, een panoramabar om de avonden in te slijten en ook niet onbelangrijk: een eigen chocoladefabriek. Voor de chocoholics onder ons dus, of voor zij die graag een cocktail op hoogte drinken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in