Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Nest: dé nachtje weg-hotspot nabij Londen voor op je bucketlist

Een keertje Londen op anders. Zin in een citytrip naar Londen, maar niet om de hele tijd in de drukke stad te zitten? Do as the Londoners doe en trek het prachtige buitengebied aan. The Nest in Lincolnshire is helemaal in trek bij de Londense society, en wij begrijpen direct waarom. Of het nou te...

The Nest: dé nachtje weg-hotspot nabij Londen voor op je bucketlist

Een keertje Londen op anders.

Zin in een citytrip naar Londen, maar niet om de hele tijd in de drukke stad te zitten? Do as the Londoners doe en trek het prachtige buitengebied aan. The Nest in Lincolnshire is helemaal in trek bij de Londense society, en wij begrijpen direct waarom.

Of het nou te warm, te druk of allebei is: stedelingen zoeken steeds vaker de rust van de countryside op. Ook aan de andere kant van de plas, waar luxe 'glamping'-locaties als paddenstoelen uit de grond schieten. Nou vinden wij dat glamping eigenlijk nog wel iets van camping zou moeten hebben en is The Nest écht een stukje luxer dan dat. Maar sure. Glamping it is.

Denk Keniaanse safari-vibes, maar dan gewoon in het Britse zelf. Bij The Nest kun je zwemmen in natuurwater, zit je vlakbij schattige dorpjes, middenin groene velden en bevind je je ook op slechts twee uur rijden van Londen.

De safari-lodges (meer lodge dan tent) hebben elk een vrijstaand bad, bedden met heerlijk luxe beddengoed, een houtkachel (leuk als je buiten de zomer gaat) en een zalige zachte Chesterfield om op te loungen (hier geen klapstoeltjes te bekennen uiteraard). 

De drie accommodaties liggen rond een privémeer en liggen ver van elkaar af. Ze hebben zelfs geen uitzicht op elkaar. Je kunt er met maximaal zes personen slapen, of je huurt ze alle drie af voor een nog gezelligere groep.

In de omgeving liggen wandelroutes te over, en je kunt er ook vissen en kajakken. Ben je meer van de inwendige mens, dan boek je gewoon in eigen 'tent' een massage of een facial, of je gaat lekker de hot tub in. En ja: er kan ook een complete maaltijd aan de deur bezorgd worden, al heb je ook je eigen barbecue klaarstaan.

Het klinkt allemaal heerlijk luxe en ziet er prachtig uit. Je boekt al een lodge vanaf 750 pond voor vier nachten, op basis van zes personen. Ook leuk: al vanaf september is er weer her en der plek. Wat let je?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in