Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nu boeken, straks genieten: 5 x een huisje in het bos

Voor de krokus-, de mei- of de zomervakantie! Slapen in het bos, dat is een romantische en sprookjesachtige ervaring. Zeker in een leuk huisje met alles erop en eraan (want een béétje comfort is fijn, toch?). Voor de voorpret, met het oog op de komende lange weekenden en vakanties: 5 dreamy huisj...

Nu boeken, straks genieten: 5 x een huisje in het bos

Voor als je je even wilt onderdompelen in de natuur.

Slapen in het bos, dat is een romantische en sprookjesachtige ervaring. Zeker in een leuk huisje met alles erop en eraan (want een béétje comfort is fijn, toch?). Voor de voorpret, met het oog op de komende vakantie: 5 dreamy huisjes. 

Otterloo

Dit natuurhuisje ligt in een groot natuurgebied en is goed bereikbaar via een zandweg. In de buurt kun je eindeloos wandelen in Nationaal Park Hoge Veluwe, het Kröller Müller museum is in de buurt en de hond mag mee.

Natuurhuisje, prijs afhankelijk van het seizoen 

Apeldoorn

Midden in een bos bij Apeldoorn staat vier huisjes van karton. De Wikkel Houses zijn gerecycled en duurzaam en kunnen tegen regen. Het is helemaal 'back to nature', maar er is wel wifi dus voor de schermliefhebbers is daar wel een mouw aan te passen. 

Stayokay, vanaf 240 per 2 nachten

Maashorst

In het bos van het Brabantse Maashorst staat de Anna. Bij mooi weer schuif je de wanden open en slaap je desgewenst onder de sterren. Zit het weer tegen, dan hou je de cabine dicht en heb je nog altijd veel licht en uitzicht. Meer verbonden met de natuur wordt het niet.

Holenberg, vanaf 197 per nacht.

Gaasterland

Atelier Gaasterland ligt in het zuidwesten van Friesland. Het is een heel luxe huisje voor twee met uitzicht op de Friese velden en een interieur dat een mix is van design en vintage

Atelier Gaasterland, € 190 per nacht (afhankelijk van het seizoen)

Drenthe

Voor wie zich even echt weg wil wanen van alles en iedereen: de Cabiner van Staatsbosbeheer. Na een stevige wandeling door de Drentse wildernis, loop je zo je verblijf binnen. 

De Cabiner is een zelfvoorzienend en verplaatsbaar huisje dat je letterlijk dichterbij de elementen brengt. Pomp je eigen grondwater op om te kunnen douchen en maak een vuurtje om jezelf en het eten op te warmen. Slapen doe je in een heerlijk comfortabel bed, met een grandioos uitzicht.

Cabiner, prijs afhankelijk van het seizoen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in