Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met de Oriënt Express naar magische wintersteden

Mét overnachting in een historische wagon! De luxe van de Venice Simplon Oriënt Express en de sfeer van december, het is een dreamy combinatie. Voor het eerst breidt Belmond het schema van de beroemde trein uit met tien winterreizen. Daaronder vallen populaire bekende routes zoals die van Venetië...

Met de Oriënt Express naar magische wintersteden

Mét overnachting in een historische wagon!

De luxe van de Venice Simplon Oriënt Express en de sfeer van december, het is een dreamy combinatie. Voor het eerst breidt Belmond het schema van de beroemde trein uit met tien winterreizen.

Daaronder vallen populaire bekende routes zoals die van Venetië naar Parijs en van Parijs naar Wenen, maar ook nieuwere, zoals die van Parijs naar Florence of van Parijs naar Verona. Parijs en Wenen staan bekend om hun kerstsfeer in december, Florence heeft de bekendste kerstmarkt van Italië op het Piazza Santa Croce en Venetië is in de winter heerlijk rustig.

Welke reis je ook kiest, de kans is groot om eeuwige sneeuw op bergtoppen te zien en bij elke trip hoort een overnachting in een historische wagon uit de 1920's of 1930's.

Er is voor bon viveurs keuze uit couchettes waarvan de bankjes voor de nacht kunnen worden uitgeklapt tot bedden...

...en zes Grand Suites, compleet met eigen badkamer, butler, roomservice en onbeperkt champagne drinken.

De reizen zijn ook nog eens een culinair feestje, want topchef Jean Imbert heeft seizoensmenu's samengesteld met ingrediënten uit de streken waar je doorheen treint. De lunch is een relaxte drie gangen belevenis met wijnarrangement.

Het diner word omschreven als een “extravagant table d’hote menu that harks back to the majesty of travel’s golden age.” Hoe Downton Abbey wil je het hebben? 

Foto's (c) Belmond

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in