Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxer dan luxe: de wereld rond per privéjet (en het is al helemaal georganiseerd)

Droomreis-alert! Het is, toegegeven, voor zéér weinigen weggelegd. Maar áls je een tonnetje hebt liggen, is dit natuurlijk wel echt dé manier om te reizen. Luxe tourcompany Abercrombie & Kent weet precies wat de gegoede reiziger wil: geen kopzorgen, geen uren in krappe Economy-stoelen naast hoest...

Luxer dan luxe: de wereld rond per privéjet (en het is al helemaal georganiseerd)

Droomreis-alert!

Het is, toegegeven, voor zéér weinigen weggelegd. Maar áls je een tonnetje hebt liggen, is dit natuurlijk wel echt dé manier om te reizen.

Luxe tourcompany Abercrombie & Kent weet precies wat de gegoede reiziger wil: geen kopzorgen, geen uren in krappe Economy-stoelen naast hoestende andere reizigers, geen wachtrijen en geen visum- en hotelgeneuzel. Dus stelden ze de ultieme luxe privéjetreis samen waarmee je in 23 dagen 'de grote culturele schatten van de wereld' ziet. Ja, bijna allemaal.

In mei vertrekt de reis met 48 gasten die de wereld over worden gevlogen in een eigen Boeing 757 en onder andere op bezoek gaan bij de tempels van Angkor Wat in Cambodja, Petra in Jordanië, de Mount Everest (per helikopter dan hè) en de Taj Mahal.

Natuurlijk zit er op al die plekken een privétour bij, en een overnachting in de meest luxe resorts. Er zit ook een race op het circuit van Abu Dhabi bij in trouwens, in het kader van veelzijdigheid. En de reis gaat naar Sicilië waar je zelf mag rondrijden in een vintage Italiaanse auto én wordt getrakteerd op een galafeest bij wijze van afsluiting van de vakantie.

Mocht je dit nu helemaal zien zitten, dan zijn er nog wat plaatsen beschikbaar. De reis vertrekt op 5 mei vanuit Seattle en keert terug in Boston, maar dat zal het probleem niet zijn als je 136.000 dollar voor een tripje kunt neertellen.

Beeld: Abercrombie & Kent

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in