Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt voor één keer slapen in het thuis van The Phantom of the Opera

Het spoooookt hier in de Opera…

Opera Garnier

Op Airbnb hebben ze heel af en toe van die pareltjes van accommodaties waar je een verblijf kunt winnen. Plekken waar je eenmalig kans op maakt, die je nooit weer kunt boeken en waar je lekker in de watten wordt gelegd.

Ditmaal is het de beurt aan het Palais Garnier, het Parijse Operahuis en de inspiratie voor de musical The Phantom of the Opera.

Airbnb

Dit jaar maakt de show zijn laatste buiging op Broadway en daarom krijgen ‘super-phans’ nu eenmalig de kans om een nachtje door te brengen met le Fantôme himself. Of toch in elk geval in zijn historische Opéra.

Een van de privé-kijkruimtes van het theater, the Box of Honour wordt voor twee lucky gasten omgetoverd tot een majestueuze slaapkamer te midden van al die architectonische pracht. Je mag ook vrijuit spoken door het iconische gebouw. En ja: je gaat ook naar het echte ondergrondse meer.

Airbnb

Er hoort ook nog een privé balletles bij door een van de dansers van het eigen ballet. En de artiesten van de Parijse Opera Academie komen speciaal voor je optreden. Je dineert achter het podium en hebt een waanzinnig uitzicht op de skyline van Parijs vanuit de dansstudio’s onder de dakrand van het paleis.

Airbnb

Zin in zo’n bijzonder nachtje? Het is niet duur: je boekt ‘m voor slechts 37 euro (de Box of Honour is box 37). De overnachting vindt plaats op zondag 16 juli en slechts één lucky boeker mag er uiteindelijk ook echt gaan logeren. Je inschrijven om kans te maken doe je vanaf woensdag 1 maart hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reizen
  • Airbnb