Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu per designertrein langs de mooiste plekken in Zwitserland

Montreux, Gstaad en Interlaken in stijl!

Goldenpass Express

De Goldenpass Express heet-ie, de nieuwe toeristentrein extraordinaire die sinds afgelopen weekend door de Zwitserse Alpen rijdt en in drie uur en een kwartier hotspots als Montreux, Gstaad en Interlaken zonder overstappen met elkaar verbindt.

Goldenpass Express

Het traject en de treinreis bestaat al meer dan honderd jaar, maar de Montreux Oberland Bernese Railway Company wilde een ruimere trein met de nieuwste technologie en enige luxe en liet het design over aan Pininfarina, een van de bekendste ontwerpbureaus ter wereld.

Goldenpass Express

Daar zorgde men voor onder andere heel grote ramen zodat passagiers optimaal van het uitzicht kunnen genieten. Die ramen zijn ook nog eens ontspiegeld, zodat er naar hartenlust kan worden gefotografeerd.

Goldenpass Express

Het is een moderne trein met drie klassen: de 1e en 2de klasse zijn allebei heel comfortabel, het enige nadeel is dat je iets minder privacy hebt. In Prestige (maximaal 28 passagiers) zit je in verwarmbare fauteuils en 40 cm hoger, zodat je nog meer wordt ondergedompeld in het landschap.

Goldenpass Express

Voor Montreux-Interlaken betaal je voor een retourtje in de 2e klasse 106 Zwitserse francs, in de 1e klasse is dat 186 francs en voor Prestige betaal je 186 francs plus een toeslag van 35 francs.

Goldenpass Express

Bij je ticket kun je in de 1ste klas en in Prestige een arrangement boeken met bijvoorbeeld champagne, blini's en kaviaar, of een charcuterieplank met wijn of een ontbijtmand. In de 2e klasse is het een kwestie van zelf krentenbollen meenemen; het uitzicht is hoe dan ook hetzelfde (en adembenemend). Alle wagons hebben bagageruimte en rekken voor ski's en er rijdt ook een lage wagon mee die goed toegankelijk is voor mensen in een rolstoel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reizen
  • Goldenpass Express