Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu de romantische cottage uit kerstfilm The Holiday huren!

Het huisje in Holmbury St Mary speelde een grote rol in de kerstklassieker uit 2006 (maar er zit een addertje onder het gras).

The Holiday cottage

Zie je er Cameron Diaz nog in rond stommelen? De leuke cottage uit kerstfilm The Holiday (2006), waarin Britse Kate Winslet en Amerikaanse Diaz voor twee weken aan huizenruil doen is te huur via Airbnb.  

Jon Bromley (58) en zijn vrouw Cressida (52) wisten niet dat het huisje in Holmbury St Mary zo'n rijke filmgeschiedenis had toen ze het in 2019 kochten. Pas toen er nogal eens wildvreemden met een fototoestel op de stoep stonden, beseften ze dat ze een bijzonder huis bezaten.

Airbnb

En dat staat nu dus op Airbnb. Een nachtje à la The Holiday kost zo’n 295 pond (335 euro). Voor die prijs krijg je drie slaapkamers ter beschikking. Het huisje is voorzien van een kachel en vloerverwarming en je kunt naar de plaatselijke pub, voor de rest is er niet veel te beleven.

The Holiday

Zit er nog een addertje onder het gras? Ja, Kate Winslet en Cameron Diaz hebben hier destijds niet rondgelopen. De producers vonden de cottage te afgelegen van de cast en crew in Londen. Om die reden is het steen voor steen nagebouwd in een studio, in een iets idyllischer decor. Opeens is 335 euro dan toch weer aan de prijzige kant, nietwaar?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reizen
  • The Holiday cottage