Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In deze 5 hotels voelen zelfs royals zich thuis!

Oase, paleis, spa – het is er vorstelijk. Op zoek naar een suite op stand? We selecteerden een paar accommodaties voor je waar zelfs koningen, koninginnen en prinsessen op de erwt zich thuis voelen.   Trianon Palace Versailles Waldorf Astoria Tegenover het 17de eeuwse paleis Versailles van Louis ...

In deze 5 hotels voelen zelfs royals zich thuis!

Oase, paleis, spa – het is er vorstelijk.

Op zoek naar een suite op stand? We selecteerden een paar accommodaties voor je waar zelfs koningen, koninginnen en prinsessen op de erwt zich thuis voelen.

Trianon Palace Versailles Waldorf Astoria

Tegenover het 17de eeuwse paleis Versailles van Louis XIV staat het Waldorf Astoria Versailles. Uitzicht op het paleis en het pastorale paradijsje van Marie Antoinette...

... Guerlain Spa en de sfeer van 'Luxe, calme et volupté'. Niet missen: de balzaal, ook bekend als de Salon Clemenceau, en het weergaloze zwembad.

Mandarin Oriental Ritz, Madrid

Het hotel is gebouwd door Cesar Ritz op bevel van koning Alfonso XIII van Spanje die ook wel eens in een ánder paleis wilde verpozen.

Het is een maximalistische droom van marmer, kroonluchters en zijden draperieën met uitzicht op het Prado en de Thyssen Bornemisza musea.

Het wordt momenteel gerenoveerd en in het voorjaar van 2022 heropend. Dan zijn ook de beroemde tuinen weer helemaal opgefrist.

Soukya, India

Wat doet Camilla, de hertogin van Cornwall, als haar man een opkikkertje nodig heeft? Ze trakteert kroonprins Charles op een paar dagen in het International Holistic Health Centre van Dr. Mathai in Bangalore.

Vorig jaar verpoosden ze zich er zes dagen. Het is een groene oase met vogels, kabbelend water, een spa, een vegetarisch menu en een indrukwekkend behandelprogramma in alternatieve geneeswijzen voor medische problemen. 

Ook Emma Thompson, bevriend met de prins en hertogin, is een fan.

Montpellier Plantation Inn, Nevis

In deze luxe 'herberg' in de Cariben kun je je in alle rust terugtrekken als je even genoeg hebt van de wereld. Zoals prinses Diana dat deed met haar toen nog jonge zonen, toen het in haar huwelijk met Charles echt helemaal mis was. Het hotel vormt het hart van een ruim 300 jaar oude suikerplantage...

...met een zwembad en tuinen vol jasmijn en bougainvilleas waarin je kunt wandelen tennissen en croquet kunt spelen.

Rutundu Log Cabin, Kenia

Deze luxe blokhutten liggen aan het Rutundu-meer in een schitterend natuurgebied om te hiken, paard te rijden of te picknicken.

Prins William liep drie weken in omliggende reservaten rond met de verlovingsring van zijn moeder voor hij ene Kate Middleton in een Rotundu hut ten huwelijk vroeg.  Als dat geen royal seal of approval is!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in