Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Ritz-Carlton heeft nu ook een jacht

De ultieme hotelervaring op een jacht, wat wil je nog meer? Het Ritz-Carlton is niet voor niets al decennialang een grote naam in de hotelwereld. Maar zelfs grote namen willen soms vernieuwen. Dus komt het Ritz nu met een eigen schip waar je in pure luxe kunt overnachten. Het schip Evrima vertrek...

Het Ritz-Carlton heeft nu ook een jacht

De ultieme hotelervaring op een jacht, wat wil je nog meer?

Het Ritz-Carlton is niet voor niets al decennialang een grote naam in de hotelwereld. Maar zelfs grote namen willen soms vernieuwen. Dus komt het Ritz nu met een eigen schip waar je in pure luxe kunt overnachten.

Het schip Evrima vertrekt in augustus voor het eerst voor een rondtocht door mediterrane wateren. En dat willen we natuurlijk even zien, dat begrijp je.

Al bij het zien van de eerste beelden van het eerste schip van wat een hele collectie Ritz-Carlton-jachten moet worden, wordt duidelijk dat we hier niet met zomaar een bootje van doen hebben. Er zijn suites met twee verdiepingen, de ramen strekken van vloer tot plafond en elke kamer heeft een eigen balkon. In niets denk je: cruiseschip.

Dat is de Evrima dan ook met klem niet. Wél is de boot bijna 200 meter lang en biedt-ie 149 ruime suites, natuurlijk helemaal in de bekende Ritz-stijl. Wel de moderne Ritz-stijl trouwens, want voor inspiratie voor het interieur is gekeken naar de hotels in Miami Beach en Los Angeles.

Aan de gebruikelijke luxemomenten is geenszins ingeboet: de suites hebben allemaal kingsize bedden, badkamers met his and hers sinks en natúúrlijk een thread count om gek van te worden. Er is ook een spa, maar dan wel een met meer zeezicht dan je ooit hebt meegemaakt, als je op het juiste moment boekt dan.

Aan boord zijn vijf restaurants, zes bars en een uitgebreide wijnkelder voor wie de andere kant van de innerlijke mens wil verwennen. Het is de bedoeling dat de gast die altijd al in het Ritz slaapt het onderscheid niet kan maken met de hotels op het vasteland. 

Maar op zo'n jacht heb je de gemakken van een hotel mét de vrijheid van een cruisevakantie op meerdere locaties. En je spullen reizen gewoon zonder moeite met je mee. #handig

De eerste vaart vindt plaats in mediterrane wateren, maar ook de Cariben, Midden-Amerika en Zuid-Amerika komen uiteindelijk aan de beurt, en op de jachteditie van het Ritz ben je steevast zeven tot tien dagen weg. Natuurlijk mag je af en toe ook je hotel uit: er worden allerlei excursies georganiseerd. Mocht je je een verdere voorstelling willen maken bij een mediterraan avontuur: je gaat onder andere op truffeljacht in Kroatië, langs het Picasso Museum in Barcelona en per vintage auto toeren aan de Franse Rivièra.

Weekje meevaren? Dat kost je ongeveer 5000 euro per persoon. Meer informatie vind je hier.

Beeld: Ritz-Carlton

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in