Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Herfstvakantie: deze natuurhuisjes zijn nog te boeken

Er toch nog even tussenuit? We hebben vijf leuke huisjes voor je gevonden die nog zeer lastminute te boeken zijn voor komende week. Dit tiny house op een Zeeuws landgoed De luxe van een hotelkamer, de look van een loft, gelegen in de tuinen van de Zeeuwse Oase. Hartstikke eco-vriendelijk en omrin...

Herfstvakantie: deze natuurhuisjes zijn nog te boeken

Er toch nog even tussenuit?

We hebben vijf leuke huisjes voor je gevonden die nog zeer lastminute te boeken zijn voor komende week.

Dit tiny house op een Zeeuws landgoed

De luxe van een hotelkamer, de look van een loft, gelegen in de tuinen van de Zeeuwse Oase. Hartstikke eco-vriendelijk en omringd door onder andere een rozenkwekerij, een restaurant en vier hectare tuinen. Wil je erop uit dan kun je naar Goes of Zierikzee, of je gaat heerlijk dineren bij deze topper in Bergen op Zoom. Boeken doe je hier.

Uniek slapen in Amsterdam

Eens iets heel anders in de hoofdstad, dit brugwachtershuisje. Geschikt voor twee volwassenen. Het huisje heeft uitzicht op een klein meer in Noord en ligt pal aan een fietsfoute. (Oeverlandroute). Je kunt hier boeken. In stijl dineren? Dat doe je bij deze leuke visrestaurants.

Deze vrijstaande boerderij in Utrecht

Een interieurtopper vol luxe. Met plek voor acht, mooie wandelingen in de omgeving, een centrale ligging en natuurlijk dat lekker buitenaf-gevoel. Hier te boeken. En als je dan toch in Utrecht bent, eet je hier.

Poortwachtertje spelen

Vorstelijk overnachten naast de poort van kasteel Limbricht. Het kan nog maar sinds een paar maandjes. Met uitzicht op de binnenplaats, een fijne beamer om een romantische kasteelfilm op te kijken. Aan de rand van het Limburgse lössgebied, dus qua wandelen en fietsen zit het ook wel goed hier. Boeken doe je hier. Laat de zon zich zien, dan tippen wij je deze terrassen.

De boer op in Neede

Deze oude boerderij uit 1916 is vorig jaar helemaal gerenoveerd en biedt nu een prachtig loft voor vier personen onder de oude balken. Helemaal geknipt voor wie van koken houdt, want kijk die keuken toch eens. Lekker ontspannen in het oosten van het land. En verkennen natuurlijk, die Achterhoek. Per fiets, al wandelend of met een bootje. Boeken doe je hier. En mogen wij deze landelijke hotspot op een half uurtje rijden tippen voor een diner?

Happy herfst!

Beeld: Natuurhuisje

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in