Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even lekker weg: 5 unieke slaapplekken in Drenthe!

Even lekker weg en dan genieten van een unieke overnachting? We hebben 5 unieke slaapplekken in Drenthe voor je!

Cabiner

Als je een bed boekt op een van deze onalledaagse adressen, maak je van je uitstapje een onvergetelijke ervaring.

Tekst: Linda Korsten & Marleen Brekelmans / Bijzonder Plekje

1 RODERWOLDE

 De Engelhoeve

De Engelhoeve

Deze B&B heeft twee eigentijdse gastenkamers en een ruime living voor de gasten. Kamer Noord heeft warme, trendy kleuren, Kamer Zuid heeft een Scandinavische look-and-feel. De Engelhoeve is een plek waar een warm welkom wacht, waar je na een dag buiten nog even napraat bij de vuurplaats in de tuin en waar je als extra de hot tub kunt reserveren.

deengelhoeve.nl

2 NATIONAAL PARK DRENTSE AA EN HONDSRUG

Cabiner

Cabiner

Cabiner is een netwerk van cabins op de mooiste plekken midden in de natuur. In Drenthe is dat in Nationaal Park Drentse Aa en op de Hondsrug. Elke cabin wordt tijdelijk in een gebied geplaatst en laat geen enkel spoor achter. De cabin is zelfvoor­zienend en enkel te voet bereikbaar. Het interieur is teruggebracht tot de essentie, met een houtkachel als warm hart.

cabiner.com

3 VERSCHILLENDE PLEKKEN

Tralaluna Tiny Houses

Tralaluna

De tiny houses van Tralaluna zijn geschikt voor twee tot vier personen en staan op unieke locaties ver­spreid over de provincie Drenthe. Ze zijn gemaakt met liefde, plezier en vakmanschap. Elk vakantiehuisje is anders, vaak is de vormgeving spontaan ontstaan tijdens het bouwen. En precies dat maakt ze zo leuk.

tralaluna.nl

4 HAVELTE

Ludiek

Ludiek Havelte

Wat is het heerlijk om een plek te ontdekken waarvan je gaat stralen. Ludiek eten en slapen in Havelte is zo’n plek. In dit kleine hotel met grote charme geniet je van goede wijn, oprechte gastvrijheid, culinaire hoogstandjes, een eigentijds interieur en comfortabele kamers.

ludiekhavelte.nl

5 PAPENVOORT

Landgoed Mariahoeve

Mariahoeve

Vuurtje stoken, sterren kijken: logeren op Landgoed Mariahoeve is magisch. Met maar liefst 20 hectare aan bosrijk gebied krijg je het gevoel dat wildernis nog bestaat. Kom met je eigen tent of reserveer een plekje in een van de ingerichte tipitenten, de stargazers of een eigentijdse slaapwagen.

landgoedmariahoeve.com

Lees ook: 6 unieke slaapplekken in Friesland!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reizen
  • Cabiner