Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eersteklas treinsafari van Kaapstad naar Pretoria

Duizenden kilometers wegdromen.De hele wereld in één land, zo wordt Zui-Afrika beschreven en beleefd. Uit 'moederstad'  Kaapstad met haar magische Tafelberg vertrekt elke week THE PRIDE OF AFRICA, de droom in stoom van Rohan Vos die met Rovos Rail de meest luxueuze treinreis van het zuidelijk hal...

Eersteklas treinsafari van Kaapstad naar Pretoria

Duizenden kilometers wegdromen.De hele wereld in één land, zo wordt Zui-Afrika beschreven en beleefd. Uit 'moederstad'  Kaapstad met haar magische Tafelberg vertrekt elke week THE PRIDE OF AFRICA, de droom in stoom van Rohan Vos die met Rovos Rail de meest luxueuze treinreis van het zuidelijk halfrond creëerde.

In een verwentocht van drie dagen en 1.600 kilometer

Voor het volledige reisverslag, zie Nouveau oktober 2011.

Voorbeeld reis aanbieding!

Uw luxe ontdekkingsreis start in Kaapstad, een bruisende stad aan de Atlantische Oceaan. De stad verkent u met privéchauffeur. Aan te raden is een bezoek aan de Bo-Kaap, een schilderachtig deel met een rijke geschiedenis. Door de straten van de hippe wijk Oranjezicht is het heerlijk flaneren. In de omgeving van Stellenbosch en Franschhoek ligt het sfeervolle boetiekhotel Delaire Graff Estate. In het wijndomein rond dit hotel wordt u rondgeleid en kunt u wijnen van wereldklasse proeven. De luxe Rovos Rail zorgt voor drie onbezorgde dagen aan boord in een deluxe suite. Door het afwisselende landschap reist u per trein dwars door Zuid-Afrika van Kaapstad naar Pretoria. In Pretoria maakt u een interessante stadstour.

De laatste dagen brengt u door in het Pilanesberg National Park, de leefomgeving van de Big Five. In een open safarivoertuig gaat u op zoek naar leeuwen, olifanten en antilopen. De lodge ligt aan een waterdrinkplaats waar het wild regelmatig komt drinken.

Kijk voor meer informatie over deze reis op www.thikatravel.com/luxeontdekkingsreis of de Thika Travel reisspecialisten via telefoonnummer 0346-24 40 60.