Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een boutique cruise, is dat iets voor jou?

Lijkt een cruise je heerlijk, maar zie je zo'n enorm schip en voortdurend entertainment niet meteen zitten? Dan is dit vast iets voor jou. Boutique Yachting klinkt niet alleen zalig, het is het ook. Zo voor de winter nog even een weekje samen genieten van het goede leven? Verwen jezelf met een bo...

Een boutique cruise, is dat iets voor jou?

Lijkt een cruise je heerlijk, maar zie je zo'n enorm schip en voortdurend entertainment niet meteen zitten? Dan is dit vast iets voor jou. Boutique Yachting klinkt niet alleen zalig, het is het ook.

Zo voor de winter nog even een weekje samen genieten van het goede leven? Verwen jezelf met een boutique cruise. Een wat? Lees vooral rustig verder, want dit wil je. Met een luxe schip aanleggen in leuke havenplaatsjes, heerlijk eten aan boord, op het dek van de zonsondergang genieten met een glas wijn... Trek alle verrukkelijke clichés waar we tijdens donkere maanden naar verlangen maar uit de kast, want ze behoren absoluut tot de mogelijkheden. En de Yacht Cruise Company regelt het voor je.

Boutique Yachting

De Yacht Cruise Company is namelijk gespecialiseerd in cruises met kleine schepen wereldwijd. 'Boutique Yachting' noemen ze het en het voegt een exclusieve dimensie toe aan het populaire fenomeen van varende vakanties. Kleinschalig en kwalitatief van drie tot zes sterren. De keuze is reuze, van riviercruises tot themacruises en expedities, van de Griekse eilanden tot de Scandinavische fjorden. Op de meest uiteenlopende schepen. En het mooie is dat er voor vrijwel elk budget wel een cruise op een klein schip samen te stellen valt. De gemiddelde leeftijd van de passagiers is 46 jaar, mensen die geen zin meer hebben in massatoerisme, maar kiezen voor het 'nieuwe genieten'. 

Klik hier voor het totale aanbod van Yacht Cruise Company

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in