Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De beroemde Orient Express heeft acht fonkelnieuwe suites

Het blijft een droomreis. Een paar keer per jaar kijken we verlekkerd naar het klassieke interieur van de beroemde Venice Simplon-Orient Express. Gewoon, om ons even op een droomreis-uit-vergane-tijden te wanen. En nu is er iets nieuws te zien ook nog! In twee van de oorspronkelijke wagons van de...

De beroemde Orient Express heeft acht fonkelnieuwe suites

Het blijft een droomreis.

Een paar keer per jaar kijken we verlekkerd naar het klassieke interieur van de beroemde Venice Simplon-Orient Express. Gewoon, om ons even op een droomreis-uit-vergane-tijden te wanen. En nu is er iets nieuws te zien ook nog!

In twee van de oorspronkelijke wagons van de überluxe trein uit de jaren twintig zijn namelijk acht nieuwe suites gebouwd. En die wil je echt even bewonderen.

Moderne luxe in een iconisch jasje, is het idee. De suites hebben elk hun eigen marmeren badkamer en een woongedeelte waar je 's avonds een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden van kunt maken. Er zit een 24-uursbutler inbegrepen die alles haalt wat je hartje begeert (zodat je die duren suite niet uit hoeft). En de kimono en slippers mag je na je reis mee naar huis nemen.

De suites zijn elk geïnspireerd op Europese regio's waar de trein in zijn illustere geschiedenis doorheen is gereden. Er is een Zwarte Woud-suite, een La Campagne-suite en een Les Lacs-suite, om maar iets te noemen. Allemaal helemaal art deco, zoals je zou verwachten.

Een nachtje in zo'n suite kost je trouwens een slordige 5500 euro per persoon en ze zijn te boeken vanaf juni 2023. Dus je kunt nog even sparen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in