Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carrie Bradshaw zet haar huis (en kledingkast!) op Airbnb

Je eigen Sex and the City-momentje was nog nooit zó realistisch. Wie heeft er niet bij weggedroomd? Het fijne appartement van Carrie Bradshaw op Manhattan. Met die inloopkast, de lekkere stoel die Aidan meenam en die oven vol schoenendozen. Je kunt er nu een nachtje slapen. Ja, echt. Sarah Jessic...

Carrie Bradshaw zet haar huis (en kledingkast!) op Airbnb

Je eigen Sex and the City-momentje was nog nooit zó realistisch.

Wie heeft er niet bij weggedroomd? Het fijne appartement van Carrie Bradshaw op Manhattan. Met die inloopkast, de lekkere stoel die Aidan meenam en die oven vol schoenendozen. Je kunt er nu een nachtje slapen. Ja, echt.

Sarah Jessica Parker verhuurt namelijk voor twee nachten het appartement van Carrie Bradshaw via Airbnb. Om de terugkeer van SATC in de vorm van de nieuwe serie And Just Like That te promoten. En extra selling point: de twee lucky vrouwen die dat appartement weten te boeken, mogen ook de volledige garderobe gebruiken tijdens hun verblijf.

Dat moet je wel net maatje Carrie zijn, maar er zijn altijd nog de schoenen en de tassen om mee door New York te schrijden.

Zelf even een verhaaltje tikken... I couldn't help but wonder...

Op 12 en 13 november gooit La Bradshaw haar voordeur (eigenlijk: die van een 'reconstructie van Carrie's huis', het was natuurlijk een filmset) open voor twee lucky gasten die er een nachtje mogen blijven slapen. Prijs: 23 dollar per nacht. Omdat we Carrie 23 jaar geleden leerden kennen. Koopje.

Voor die prijs krijg je een virtueel warm welkom van Sarah Jessica Parker zelf, een Cosmopolitan-pakket, een brunch in een Carrie-approved restaurant, de kans om in Carries kast te snuffelen én die beroemde tutu uit de openingscredits aan te passen. En een 1 op 1 met een stylist en een fotograaf om het allemaal vast te leggen.

Wil je kans maken op zo'n nachtje? Komende maandag, 8 november, om 18.00 uur Nederlandse tijd opent deze site waarop je een verblijf kunt aanvragen. Uit die aanmeldingen worden twee gasten gekozen. 

Beeld: Airbnb

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in