Beleef de natuur in luxe: de 8 mooiste hotels in het bos

Beleef de natuur in luxe: de 8 mooiste hotels in het bos

Hou jij er ook zo van? Samen erop uit in de natuur. En na een flinke wandeling geniet je extra van de luxe van een bijzondere hotelkamer. Heerlijk ontspannen en even uit de drukte van de stad. Daarom hier een lijst met Benelux ’ acht mooiste hotels midden in de natuur.

1 - Landgoedhotel de Wilmersberg Vanuit Landgoed de Wilmersberg lopen mooie wandel- en fietspaden zo de bossen in. Het landschap is er kleurrijk, zachtglooiend en eeuwenoud. Overweldigend mooi!

2 - Hotel Restaurant De Uitkijk Het sfeervolle Hotel De Uitkijk ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Je hebt een landelijk uitzicht rondom het gehele hotel. De mooiste fiets- en wandelroutes strekken zich voor je uit.

3 - Landgoed Duin & Kruidberg In Nationaal Park Zuid-Kennemerland ben je niet snel uitgewandeld. Het uitgestrekte natuurgebied biedt prachtige bossen, duinen en meertjes. En al dat moois ligt letterlijk in de achtertuin van Landgoed Duin en Kruidberg.

4 - KoeStersuites Geniet van het landleven en beleef de prachtige natuur van Beneden-Dinkeldal bij Erfgoed Bossem in Lattrop. Ook binnen is het fijn, want de KoeStersuites zijn ingericht met natuurlijke materialen en daarmee helemaal geïnspireerd op de natuur.

5 - Le Clervaux Boutique & Design Hotel Stel je eens voor: urenlange wandelingen door het fraaie bosrijke landschap van de Luxemburgse Ardennen. En daarna genieten in de wellness van je luxe 5-sterren hotel. Le Clervaux Boutique & Design Hotel heeft alles in huis voor een onvergetelijk verblijf.

6 – Hostellerie Schuddebeurs De prachtige 300 jaar oude herberg Hostellerie Schuddebeurs even buiten Zierikzee staat op een idyllische plek tussen de hoge bomen. De eigenaar is tevens chefkok, waardoor je hier heerlijk kunt genieten van de met dagverse lokale producten bereide gerechten.

7 - Torensuites Vroeger waren de twee torens ter verdediging van het kasteel, maar vandaag de dag is er in beide torens een prachtige suite gemaakt. Je geniet hier van de rust, het uitzicht op het kasteel en een 18e-eeuwse parkbos. Ook kent het kasteel een uitgebreide kunstcollectie en wisselende tentoonstellingen: genoeg te zien!

8 - Château d’Urspelt Met veel liefde en geduld heeft de familie Lodomez dit prachtige 18e eeuws bouwwerk gerenoveerd en ingericht. In dit sprookjesachtige kasteelhotel, in het heuvellandschap van Luxemburg, kun je vanuit de torenkamer het kleurrijke landschap overzien en de drukte van alledag even vergeten.