Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 heerlijke hotels op eigen bodem

Wil je er even tussenuit? Trek richting het zuiden van Nederland. Zin om even weg te gaan, maar nog niet helemaal klaar voor het vliegtuig? Wij tippen je vijf heerlijke hotels in Nederland waar je je écht even ver van huis waant. Allemaal in Arnhem of zuidelijker, voor het extra 'lekker weg'-gevo...

5 heerlijke hotels op eigen bodem

Wil je er even tussenuit? Trek richting het zuiden van Nederland.

Zin om even weg te gaan, maar nog niet helemaal klaar voor het vliegtuig? Wij tippen je vijf heerlijke hotels in Nederland waar je je écht even ver van huis waant. Allemaal in Arnhem of zuidelijker, voor het extra 'lekker weg'-gevoel.

1 – Merici Hotel (Sittard)

Een Limburgse parel in een voormalig klooster in het stadscentrum van Sittard. Een fijn plekje vlakbij de markt en de Geheime Tuinen, waar luxe en geschiedenis prachtig gecombineerd worden. De kamers zijn heerlijk luxe, er zitten allerlei restaurants op loopafstand, en je kunt in Sittard fijn shoppen.

2 – Kasteel Vaalsbroek (Vaals)

Dit Bilderberg vlakbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken is een perfecte uitvalsbasis om Limburg te ontdekken. Maar het is ook een trekpleister op zich, dit eeuwenoude landgoed van 18 hectare in het prachtige heuvellandschap. Romantiek ten top, sfeervolle kamers en suites, een uitzicht om van te smullen, een fijn restaurant, een kasteelontbijt, lunch aan het water... het houdt niet op. O, en dan is er ook nog een Spa & Wellness met zwembad, sauna en verschillende behandelingen.

3 – Hotel Lytel Blue (Riethoven)

Rust en helderheid, dat schijn je te krijgen van de kleur blauw. Daarom zijn de kamers van dit hotel vlakbij Eindhoven allemaal blauwe oases. Voor de verdere rust trek je de omliggende bossen in voor een wandeling of een fietstocht en 's avonds prik je een vorkje bij het nabijgelegen restaurant Vandeijck, in een monumentale boerderij. Adem uit.

4 – Thermae 2000 (Valkenburg)

Ja, een wellnesscenter, maar wel eentje waar je óók kunt overnachten. Op de Cauberg geniet je van allerlei sauna's en baden, met een prachtig, karakteristiek Limburgs uitzicht. En als je blijft slapen, kun je ook 's avonds eens naar de sauna, dat ziet er toch wel extra bijzonder uit. En ach, als je dan toch in Valkenburg bent, dan reserveer je toch ook een tafeltje bij het geweldige nieuwe restaurant Ambrozijn?

5 – Hotel Haarhuis (Arnhem)

Een perfect plekje in een leuke stad, want Hotel Haarhuis ligt heerlijk centraal voor wie wil shoppen of gewoon lekker wil rondneuzen in het centrum van Arnhem. Het hotel zelf heeft verschillende eigen restaurants en bars en een lekkere spa. Er is een rooftop bar voor bij mooi weer, de wijnkelder is een aanrader voor wie een lekker glas lust en het nieuwe restaurant LOCALS haalt de eigen groente en kruiden uit de eigen verticale boerderij.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in