Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 beeldige hotels in 'wonderful, wonderful' Kopenhagen

Deens design, lekker eten en een vrolijke stad: deze 5 beeldige hotels in 'wonderful, wonderful' Kopenhagen zijn ideaal voor een lang weekend weg.

Manon Les Suites

Kopenhagen, daar tref je restaurants van wereldklasse en geweldige boutique hotels waarin het goed toeven is voor een lang weekend in de Deense hoofdstad. Zoals…

Manon Les Suites

Manon Les Suites

Ooit was dit een fabriek en de buitenkant is dan ook niets bijzonders, binnen weet je echter niet wat je ziet. Geen kamers, maar louter suites (beton meets Bali), een binnenplaats met een zwembad omringd met genoeg groen om een regenwoud te lijken en op de bovenste etage een heerlijk fusion restaurant, Chapung. Het is nog heel eco-savvy ook.   

Manon Les Suites

Coco Hotel

Coco Hotel

Dit is Parijs, maar dan aan de Vesterbrogade in Kopenhagen: 89 kamers, Franse, meditterane keuken, groene binnenplaats en dit allemaal hartje stad, heel fijn adres voor als je wilt shoppen.

Coco Hotel

Hotel Ottilia

Hotel Ottilia

Hou je van Scandi design, dan is dit hotel de moeite waard. Ooit maakte het pand deel uit van de Carlsberg brouwerij, nu telt het 155 kamers met soms bijzondere ronde ramen en wanden. Bovenop een Italiaans restaurant met een dakterras waar hop wordt verbouwd voor het eigen designer bier van het hotel.  

Hotel Ottilia

Hotel Sanders

Hotel Sanders

Deze liefdesbaby tussen een paleisje en een theater is van voormalig balletdanser Alexander Kolpin: goud, fluweel, damast, 54 kamers verdeeld over drie herenhuizen – heerlijk glam met grand hotel-vibes, maar dan knus.

Hotel Sanders

Hotel Nobis Copenhagen

Hotel Nobis Copenhagen

Dit hotel ligt vlakbij Tivoli en is gevestigd in het voormalig conservatorium. Het telt 77 kamers en is een showcase van sober Deens design met net genoeg hygge om je thuis te voelen. De menukaart in het restaurant is Scandi 2.0, de Marble Bar schenkt cocktails en insiders weten dat er ook nog kleine wijnbar in de kelder is. Verder een besloten spa uitgevoerd in wit marmer: sereen minimalisme tot in de puntjes.

Hotel Nobis Copenhagen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Reizen
  • Manon Les Suites