Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 x onvergetelijk slapen onder de sterren

Glamping met uitzicht op de Melkweg!  Lonely Planet heeft een leuke nieuwe gids uit: Slapen onder de sterren. We tippen drie accommodaties in Europa voor op je bucketlist. Glamping in Noorwegen Je logeert in een van de vier luxe iglo's met uitzicht op de Isbreen, de enige gletsjer in Europa die i...

3 x onvergetelijk slapen onder de sterren

Glamping met uitzicht op de Melkweg! 

Lonely Planet heeft een leuke gids: Slapen onder de sterren. We tippen drie accommodaties in Europa voor op je bucketlist.

Glamping in Noorwegen

Je logeert in een van de vier luxe iglo's met uitzicht op de Isbreen, de enige gletsjer in Europa die in zee uitkomt. Omdat je nergens anders zo’n ongerepte sterrenhemel vindt als hier, heb je een telescoop tot je beschikken om uren naar de sterren én eventueel naar het noorderlicht te kijken.

Overdag kun je naar de gletsjer kayakken, wandelen of walvissen spotten. Bij het diner - bereid met lokale ingrediënten – hoef je alleen maar aan te schuiven. 

The Glacier

Iglo's in Catalonië

Nog meer iglo's! Je kunt het echter ook bubbels noemen, de Mil Estrelles (1000 sterren) tenten die op 20 km ten noorden van Girona staan.

Vanuit je bed kun je naar de sterren staren door de transparante bovenkant. De bubbels staan in een ruime tuin met amper lichtvervuiling, zodat je ook echt de sterren kunt zien. De vulkanische heuvels van het uitgestrekte Parc Natural de la Garrotxa bieden veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Mil Estrelles

Gondel in het Zwarte Woud

In het Zwarte Woud kun je je dagenlang onderdompelen in de natuur. Wil je toch wat comfort, dan boek je iets in het Schwarzwald Camp dat dat uittorent boven de Schluchsee. Op het domein van één hectare overnacht je in een boomtent of een Scandinavische tipi, maar het leukste onderkomen is Gondel Gisela. 

Deze vintage skigondel deed jarenlang dienst in een Frans skioord, tot hij een tweede leven vond in de Duitse bossen. Binnenin vind je een tweepersoonsbed en een klein keukentje, buiten een zonnetent en een klein terrasje met tafel en stoeltjes om te genieten van de kloppende spechten en fluitende merels. Enkel voor een slaapzak en een zaklamp voor de donkere nachten moet je zelf zorgen.

Schwarzwald Camp

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in