Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

REISAANBIEDING: MARRAKESH

Marrakesh bezoeken, dat is de stad proeven, ruiken, beleven. Verdwaal in de smalle stegen van deze eeuwenoude koningsstad en laat u verleiden door het bedwelmende parfum van vers bereid voedsel dat 's avonds opstijgt van het plein Een bijzondere reis door de eeuwenoude mysterieuze koningsstad Mar...

REISAANBIEDING: MARRAKESH

Marrakesh bezoeken, dat is de stad proeven, ruiken, beleven. Verdwaal in de smalle stegen van deze eeuwenoude koningsstad en laat u verleiden door het bedwelmende parfum van vers bereid voedsel dat 's avonds opstijgt van het plein

Een bijzondere reis door de eeuwenoude mysterieuze koningsstad Marrakech. Verrassend, kleurrijk en overweldigend.

Exclusieve 4-daagse reis naar Marrakesh

U verblijft in het zeer luxueuze Mosaic Palais Aziza hotel *****. Dit prachtige complex, wordt omringd door een exotische tuin en ligt op maar 8 minuten rijden van de medina, het oude centrum van Marrakesh. Het hotel biedt een mooie zwembadpartij, een uitstekende spa met een hamam.

Alle kamers zijn voorzien van een terras of een balkon met uitzicht op het zwembad of de tuinen. Het restaurant Maroliano serveert Marokkaanse en Italiaanse gerechten. Het andere restaurant, La Pergola, serveert zomerse specialiteiten. De golfbanen van Marrakesh liggen op 7 km van het hotel.

Inclusief:

● Privé-transfer van de luchthaven naar uw hotel in een auto met chauffeur ● 3 overnachtingen in het luxueuze vijfsterrenhotel Mosaic Palais Aziza in een Superior-kamer met een opwaardering naar een nog luxueuzere kamer indien die beschikbaar is ● Welkomstdrankje met de gastvrije hotelmanager ● Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel ● 1x driegangendiner in het fine dining-restaurant Marolino ● Een exclusieve kookcursus Marokkaanse cuisine door de hoofdchef ● Een heerlijke lunch in aansluiting op de kookcursus ●  1x gratis Hammam Relaxing-spabehandeling tijdens uw verblijf in de gerenommeerde spa van het hotel ● 20% korting op extra spabehandelingen ● Vrij gebruik van sauna en fitness ● Vrij gebruik van de hotelfietsen ● Halve dag excursie naar de soeks van Marrakesh met een gids ● Alle taxen, ook lokale taxen ● Uitgebreide luxe-reisbescheidenset met veel informatie ● Gereduceerde tarieven voor verlenging.

Reissom en boeking:

Bij vertrek in november/december bedraagt de reissom €699,- per persoon. Bij vertrek in september/oktober bedraagt de reissom €749,- per persoon.

Boeken: via e-mail, info@withstyle.nl, of telefonisch, 0541-70 74 71.

Voor superieure hotelkamers en/of een verlenging: raadpleeg de website, ww.withstyle.nl.

Op verzoek reserveert Travel withStyle graag de vluchten voor u bij Transavia. De prijzen daarvan variëren dagelijks, maar u vliegt al vanaf: €72,-.

Exclusief zijn ook uw verzekeringen en reserveringskosten van €25,- per boeking.

Deze 4-daagse reis kunt u tevens verlengen of combineren met de overige reizen van Travel withStyle in Marokko.

Vertrek met Transavia is het hele jaar door mogelijk.