Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pure romantiek: dineren vanuit een iglo met uitzicht op de Tower Bridge in Londen

Zoek je nog een romantische tip voor aankomende winter? Wij weten wel wat moois: ga naar Londen. Maar dan niet om te winkelen in bijvoorbeeld Dover Street en Old Bond Street, maar om te dineren op een wel heel bijzondere plek. Waar dan? Nou in een iglo bij kaarslicht. En dan heb je ook nog eens e...

Pure romantiek: dineren vanuit een iglo met uitzicht op de Tower Bridge in Londen

Zoek je nog een romantische tip voor aankomende winter? Wij weten wel wat moois: ga naar Londen. Maar dan niet om te winkelen in bijvoorbeeld Dover Street en Old Bond Street, maar om te dineren op een wel heel bijzondere plek.

Waar dan? Nou in een iglo bij kaarslicht. En dan heb je ook nog eens een prachtig uitzicht op de Tower Bridge. Het idee is afkomstig van de De Coppa Club. Ook vorig jaar zetten zij deze doorzichtige glazen bollen al neer. 

Boeken!

Wegens succes dit jaar dus weer! De iglo's zijn geschikt voor acht personen. Ben je met minder, dan deel je de bol met andere mensen. Maar dat is niet zo erg, want je betaalt alleen voor het eten en drinken. En dus niet voor de iglo. Reserveren kan hier. Wees er wel snel bij, want de plek is razend populair. Lukt het dit jaar niet? Dan wordt het 2018, want De Coppa Club heeft al aangekondigd ook volgend jaar de iglo's weer neer te zetten.

Bron: CN Traveler