Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

PROEFSLAPERS VOOR HOTEL Marble Stella Maris Ibiza

Hotel Marble Stella Maris Ibiza is een 4-sterrenhotel ontworpen door Corendon. Door de jarenlange ervaring in de reiswereld weet Corendon precies wat de vakantieganger zoekt op zijn vakantie. Het hotel ligt dichtbij het centrum van San Antonio met op loopafstand 2 schilderachtige baaien. En natuu...

PROEFSLAPERS VOOR HOTEL Marble Stella Maris Ibiza

Hotel Marble Stella Maris Ibiza is een 4-sterrenhotel ontworpen door Corendon. Door de jarenlange ervaring in de reiswereld weet Corendon precies wat de vakantieganger zoekt op zijn vakantie. Het hotel ligt dichtbij het centrum van San Antonio met op loopafstand 2 schilderachtige baaien. En natuurlijk met het All Inclusive concept van Corendon.

Maar voordat de officiële opening plaatsvindt, zoekt Corendon 100 proefslapers die in het weekend van 10 t/m 12 juni het hotel willen testen op verschillende punten. Wat wordt er getest: het All Inclusive concept, restaurants, de receptie, de zwembaden en natuurlijk de hotelkamers.

Marble

Wat is de beloning?

Een gratis weekend in Hotel Marble Stella Maris Ibiza inclusief vlucht, twee gratis overnachtingen en een compleet verzorgd weekend op Ibiza. Daarnaast zal er een special optreden zijn van de bekende cabaretier Najib Amhali.

Het Hotel

Marble Stella Maris Ibiza ligt aan de westkust op ca. 500 m van de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Beide stranden bieden genoeg faciliteiten voor een heerlijk dagje zon, zoals ligbedden, parasols (beide tegen betaling) en een beachbar. In de nabije omgeving vindt u enkele restaurants en op ca. 3 km afstand ligt de gezellige badplaats San Antonio met uitgebreide uitgaans- en winkelmogelijkheden. Een golfbaan met maar liefst 27 holes (Club de Golf Ibiza) vindt u op ongeveer 25 km. Het vliegveld van Ibiza en het centrum van Ibiza-stad liggen beide op ca. 20 km van Marble Stella Maris Ibiza. Een lokale bushalte bevindt zich tegenover het hotel.

Aanmelden via: Proefslapen

.